Ζώδια Παρασκευής 20 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Συμπαθητική προβλέπεται η μέρα αν εξαιρέσετε κάποιες δυσκολίες τεχνικής κυρίως φύσεως. Μπορείτε να τακτοποιήσετε εγκαίρως τις υποχρεώσεις σας και από εκεί και πέρα να ικανοποιήσετε προσωπικές σας ανάγκες, όπως αγορές για τον εαυτό σας, μια συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο και οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει κάποια ικανοποίηση.   Ιδανική μέρα για να κάνετε μία έξοδο και να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα διευρύνουν τον κύκλο σας και αν είστε πρόθυμοι/ες για φλερτ, μπορεί να προκύψει ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο που θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εξομάλυνση των σχέσεων με τους συνεργάτες σας προϋποθέτει κοινές υποχωρήσεις και μόνο ένας ήρεμος διάλογος μπορεί να επαναφέρει τις ισορροπίες. Οικονομικά ζητήματα που βγαίνουν στο προσκήνιο καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη τη συνεννόηση, μπορείτε όμως να βρείτε μια χρυσή τομή, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να κάνετε υπομονή.   Θέματα σπουδών, καριέρας, κλπ, σας κάνουν να αισθάνεστε πως δεν είστε έτοιμοι/ες για γάμο και είναι κάτι που μπορεί να σας προβληματίζει έντονα καθώς βλέπετε άτομα του κύκλου σας να κάνουν οικογένεια το ένα πίσω από το άλλο. Μην πιέζεστε εφόσον έχετε συγκεκριμένα σχέδια στο μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ακούστε τη διαίσθηση σας σήμερα και προσπαθήστε να μην σας επηρεάσουν γνώμες τρίτων αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Η μέρα ευνοεί την εφαρμογή των σχεδίων σας καθώς και κάθε είδους επικοινωνίες (τηλεφωνήματα, αποστολή αλληλογραφίας, κλπ). Με τα οικονομικά σας χρειάζεται λεπτός χειρισμός, ώστε να μην βρεθείτε σε εκτεθειμένοι.   Η σχέση σας είναι σε αρμονία και τώρα είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν ήρεμο διάλογο και να θίξετε κάποια θέματα που σας απασχολούν, ώστε να πάψουν να υπάρχουν μελανά σημεία στη σχέση. Οι ελεύθεροι/ες, ξεπεράστε τις αναστολές σας και βγείτε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *