Ζώδια Παρασκευής 13 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Έντονες ανταγωνιστικές συμπεριφορές στο περιβάλλον της εργασίας σας προκαλούν ένταση και αναγκάζεστε να υιοθετήσετε παρόμοιες στάσεις για να προβληθείτε, κάτι που δεν είναι απαραίτητο. Η μέρα απαιτεί ομαδικότητα και συνεννόηση, ώστε να αντεπεξέλθετε στα καθήκοντα σας με επιτυχία. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο.   Πάθη και έρωτες που δεν βρίσκουν ανταπόκριση προκαλούν συναισθηματική κατάπτωση και ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστούν είναι μέσω της κοινωνικής σας ζωής. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και γνωριμίες. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρωτότυπες ιδέες σας προκαλούν ενθουσιασμό και αδημονία για να τις υλοποιήσετε, έχετε όμως ακόμα δρόμο μπροστά σας, καθώς από τη σκέψη μέχρι την εφαρμογή υπάρχει μεγάλη απόσταση. Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να ξεκινήσετε μια λίστα με τα αρχικά βήματα που θα πρέπει να κάνετε και να συλλέξετε πληροφορίες. Ιδιαίτερη προσοχή πού θα επενδύσετε τα χρήματα σας.   Κρατήστε χαμηλούς τόνους όσο κι αν σας φαίνεται αδύνατο. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που υπάρξει ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αποφύγετε τη συμμετοχή σας σε καυγάδες τρίτων και μην προσπαθήσετε να κατευνάσετε τα πνεύματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σχετική ροή τα επαγγελματικά σας, όμως η μεγαλύτερη τόνωση θα γίνει από την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, μπορείτε να προγραμματίσετε τα πλάνα σας και γιατί όχι, να αξιοποιήσετε το χρόνο προς όφελός σας. Ξεκουραστείτε τώρα που μπορείτε, γιατί προβλέπεται ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα μέσα στο προσεχές διάστημα.   Δείξτε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον για ένα άτομο που σας έχει κάνει χρυσούς/ές για να το γνωρίσετε καλύτερα. Μπορεί να εκπλαγείτε πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι και να ξεκινήσει μια σχέση που θα έχει διάρκεια. Μην απορρίπτετε κάποιον/α μόνο την εξωτερική του/της εμφάνιση.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *