Ζώδια Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα που ήταν σε στασιμότητα αρχίζουν να δρομολογούνται ένα – ένα και πλέον ατενίζετε με περισσότερη σιγουριά το μέλλον. Η είσοδος του Άρη στον Ιχθύ σας επιβάλλει να ρίξετε τους τόνους και να αντιμετωπίσετε με περισσότερη ψυχραιμία πιθανές μικροαναποδιές. Οι καρποί των κόπων σας είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών σας, οπότε συνεχίστε ακάθεκτοι.   Συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια για ένα καινούριο πρόσωπο (ενδεχομένως από το χώρο της εργασίας), σας προκαλούν προβληματισμό εσάς που είστε σε σχέση. Μπορεί να ξεκίνησε σαν απλή σκέψη, όμως αρχίζουν να εντείνονται οι επιθυμίες σας και είναι θέμα χρόνου να βρεθείτε σε περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν από νωρίς το πρωί και δεν είναι ό,τι καλύτερο για ξεκίνημα της εβδομάδας, όμως θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τις οφειλές προς το δημόσιο. Η μέρα προβλέπεται αρκετά κουραστική αν ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα και πολύ ευχάριστη αν κάνετε αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι, οι οποίες εννοείται πως θα πρέπει να γίνουν με σύνεση.   Ερωτικά είστε σε μια φάση που επικρατεί αρμονία στη σχέση σας και είναι μια καλή στιγμή για να προχωρήσετε σε γάμο και στη δημιουργία οικογένειας εφόσον αισθάνεστε σίγουροι/ες. Μια καινούρια γνωριμία μπορεί να σας απογοητεύσει τους/τις ελεύθερους/ες. Μην επενδύετε συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προκαλώντας επικοινωνιακά προβλήματα, ενδεχομένως να παρουσιαστούν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας ή κάποιες μικροατυχίες στη δουλειά σας. Η εβδομάδα ξεκινά με πολλά άγχη (επαγγελματικής και οικονομικής φύσεως) και απαιτεί ψυχραιμία, κάτι που δεν το ‘χετε όταν βρίσκεστε σε δύσκολη θέση. Μην σπέρνετε τον πανικό γύρω σας.   Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν χρόνιες ανεπίλυτες ιστορίες που είναι πολύ δύσκολο να τις διαχειριστείτε χωρίς τη σωστή κατεύθυνση ενός ειδικού. Οι ελεύθεροι/ες αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο και χαρείτε το ερωτικό παιχνίδι που προβλέπεται έντονο αυτή την εποχή.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *