Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σου ενισχύει την επιμονή σου να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλεις, ωστόσο η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα αλλά κυρίως για ένα «ξεσκαρτάρισμα» όλων εκείνων που αποτελούν τροχοπέδη για την ζωή σου –και δεν είναι λίγα! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να «ζωντανέψει» μια παλιά πηγή εσόδων.

Ερωτικά
Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δεν «σηκώνει» παραχωρήσεις!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου, δεν ευνοούνται τόσο οι νέες πρωτοβουλίες κι αν θες να πετύχεις κάτι σημαντικό είναι αναγκαίο να προετοιμάσεις πρώτα το έδαφος καλύπτοντας τα όποια κενά. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να κάνεις μια ουσιαστική ενδοσκόπηση αλλά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σε… βάλει σε σκέψεις, ίσως όμως είναι προτιμότερο να μείνεις στην ανταλλαγή απόψεων για το τι έγινε και τι δεν έγινε στην μεταξύ σας «κατάσταση».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα ορίζει ένα κομβικό σημείο στις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις ή απλά να αποδεχθείς την πραγματικότητα ως έχει. Επιπλέον, πίσω από τα ιδεολογικά προσχήματα για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, μπορεί να κρύβεται μια απόπειρα χειραγώγησής σου.

Ερωτικά
Μια συνάντηση μπορεί να… εξάψει την φαντασία σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο «πραγματικό», υπάρχει αρκετή απόσταση. Πάντως, το σύμπαν «σε πάει» κι αργά ή γρήγορα θα γίνει αυτό που θες.

 

 
Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *