Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, διαγράφοντας οριστικά όλα αυτά που κουβαλάς και σε πληγώνουν ακόμη. Παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση ενός κύκλου δραστηριοτήτων, μέσα από τις οποίες έχεις ακόμη να… λαμβάνεις!

Ερωτικά
Ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις ένα «κεφάλαιο» του παρελθόντος, ώστε να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, να θυμάσαι όμως ότι αυτός ο κύκλος της αναζήτησης θα κλείσει σε είκοσι περίπου ημέρες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν. Για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου «ανεπαρκή» πρόσωπα ή πράγματα, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Ερωτικά
Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Το «όλα ή τίποτα» αργά ή γρήγορα θα «πνίξει» είτε εσένα, είτε τον άνθρωπο σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, φαίνεται μάλιστα ότι το «πρόσημο» στις εξελίξεις εξαρτάται από την υποστήριξη που σου παρέχουν κάποια κέντρα εξουσίας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε ωθεί να αναζητήσεις κάθε είδους εναλλακτικές λύσεις για να ξεπεράσεις τις όποιες «αναποδιές» στην επικοινωνία σου.

Ερωτικά
Ανεξάρτητα με το τι θέλεις και το τι εύχεσαι, η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο ποιο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν το αντέχεις μην προχωρήσεις.

 

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *