Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν» και να είσαι σίγουρος/η πως οτιδήποτε απορρίψεις στην παρούσα φάση δεν θα το ξαναβρείς μπροστά σου! Πριν όμως κάνεις την «επανεκκίνηση» σου, καλό είναι να διευθετήσεις οριστικά μια οικονομική υπόθεση που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση η οποία έχει κάνει τον κύκλο της ή βασανίζεσαι από μια κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος» χωρίς να σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου, είτε με την υγεία και την διατροφή σου και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν χωρούν ημίμετρα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σηματοδοτεί την αναβίωση μιας συνεργασίας που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τα όποια κενά σου.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για διερευνητικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την σχέση σου κι ίσως ένα αναγκαίο «προαπαιτούμενο» για την συνέχισή της, είναι να αποστασιοποιηθείς για λίγο από αυτήν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που φαίνεται να βρίσκεται σε κομβική φάση. Αλλά κι εσύ μπορεί να χρειαστεί να πιστοποιήσεις την ικανότητα σου να επιβιώνεις και στα δύσκολα. Παράλληλα, φαίνεται να αναβιώνει μια «ξεχασμένη» επαγγελματική προοπτική.

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες άγνωστες πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από ένα πάθος που θα δοκιμάσει τα όρια σου.

 

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *