Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτοιμη για την απόλυτη τηλεοπτική πρόκληση

Τι είπε για το GNTM;

Η Ζενεβιεβ Μαζαρί επισημοποίησε την συμμετοχή της στο νέο ταξιδιωτικό τηλεοπτικό παιχνίδι του Star, ASIA EXPRESS, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η δημοφιλής art director του GNTM & fashion expert απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου, εξέφρασε την ανυπομονησία της για το πολύ επιτυχημένο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας. Μάλιστα το χαρακτήρισε ως ¨την απόλυτη πρόκληση¨. Το ASIA EXPRESS σημειώνει επιτυχία σε παραπάνω από δώδεκα χώρες και θα συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι εννέα ζευγάρια αγαπημένων celebrities. Οι διαγωνιζόμενοι θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν την ευρηματικότητα τους και να έχουν τεράστια αποθέματα θέλησης αφού θα τους ζητηθεί να διασχίσουν την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, με ελάχιστα χρήματα και μόνο με επίγεια μέσα!

Στην ανάρτηση της η Ζενεβιεβ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γνωστό reality μόδας λέγοντας: “Το GNTM συνεχίζω να το αγαπώ και θα το αγαπώ για πάντα. Η μόνη διαφορά φέτος είναι ότι θα το απολαύσω μαζί μ΄εσάς, αγκαλιά με μια γαβάθα ποπκορν, από τον καναπέ μου”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Genevieve Majari (@genevievevv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *