Βοήθησε κι εσύ την Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν θύμα ενός φρικτού εγκλήματος

Στις 20 Μαΐου 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς έφευγε από την δουλειά της, δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μια άγνωστη γυναίκα. Η Ιωάννα πέρασε 3 μήνες στο νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή της. Αυτή η ιστορία έγινε εθνική είδηση ​​στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, λόγω της σοβαρότητας της επίθεσης.

Είχε εγκαύματα οξέος στο 94% του προσώπου και του σώματός της, ενώ έχει υποστεί επτά μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις από την επίθεση. Η Ιωάννα, από τότε παλεύει να ξεχάσει αυτή την ξαφνική επίθεση. Πιστεύουμε ότι είναι πραγματική μαχήτρια. Νιώθει ότι ολόκληρη η ζωή της έχει καταστραφεί και εξακολουθεί να νιώθει βασανιστικό πόνο στο σώμα και στην ψυχή της.

Χρειάζεται όση περισσότερη βοήθεια γίνεται, προκειμένου να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και να παραμείνει αισιόδοξη. Οποιαδήποτε δωρεά μπορείτε να κάνετε, μικρή ή μεγάλη, θα σημαίνει πολλά για αυτήν και την οικογένειά της, ειδικά τώρα που έχουμε μπει στο νέο έτος. Οι δωρεές θα προορίζονται για τις ιατρικές της ανάγκες, την ανάρρωση από αυτήν τη βίαιη επίθεση, αλλά και γενικότερα για την κάλυψη των καθημερινών εξόδων της. Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνουν φάρμακα, αλοιφές, ειδικά σχεδιασμένες μάσκες προσώπου, κοστούμια εξειδικευμένα για τη βελτίωση ουλών. Επιπλέον, η Ιωάννα θα χρειαστεί τελικά να ταξιδέψει στο εξωτερικό σε εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα και κέντρα αποκατάστασης που θα την βοηθήσουν.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστεί άλλες 30+ χειρουργικές επεμβάσεις για να είναι σε θέση να επιστρέψει ξανά στην καθημερινότητά της, αλλά ακόμα έχει μακρύ δρόμο προς την ανάρρωση. Η Ιωάννα εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπείες εντός και εκτός του νοσοκομείου. Παρουσιάζει ακόμα προβλήματα με την όραση, την ακοή, το λαιμό, το στόμα και το αριστερό της χέρι. Δεν είναι ακόμα σε θέση να εργαστεί και απαγορεύεται να εκτίθεται στον ήλιο. Η Ιωάννα χρειάζεται όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει από αυτήν την εκστρατεία, διότι μπορεί να χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι να λάβει οποιαδήποτε αποζημίωση, εάν υπάρχει, λόγω του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζονται τέτοιες υποθέσεις εδώ στην Ελλάδα.

 

Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε κάνοντας τη δωρέα σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.gofundme.com/f/helpforioanna?d=KaTVx7DcSJ6tGrQuksodxtyCfQYbzYjpjCaMA7hyJHo%3D

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *