Μad Video Music Awards 2022
από τη ΔΕΗ


Έρχονται 22.06.22 Tae Kwon DoΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ


MadVMA #MadVMA22 #TO_ZOUME

           


Τα Mad VMA

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, έρχονται για 19η χρονιά!

Βραβεύσεις με απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts και μοναδικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής θα απογειώσουν το κοινό, στο εκρηκτικό show των Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do!

Το μοναδικό θεσμό μουσικών βραβείων της χώρας παρουσιάζει, ο Θέμης Γεωργαντάς! Μαζί του, η Κόννι Μεταξά!

Τα Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show! H ΔΕΗ ταυτίζεται με το μήνυμα #TO_ZOUME της φετινής διοργάνωσης και συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγάλο μουσικό θεσμό. Με τη ΔΕΗ, ΖΟΥΜΕ τη νέα εποχή στην Ενέργεια, στην Πράσινη Ενέργεια, στην Εξυπηρέτηση. ΖΟΥΜΕ μια νέα εποχή με σημαντικές πρωτοβουλίες για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον, με δράσεις για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Ζήσε κι εσύ από κοντά τον παλμό και την ενέργεια των Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ!


Ζήσε κι εσύ από κοντά τον παλμό και την ενέργεια των Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ!H ΔΕΗ συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγάλο μουσικό θεσμό.

Με τη ΔΕΗ, #TO_ZOUME εισάγοντας έναν νέο κόσμο με συμβουλές, προϊόντα και λύσεις που δημιουργήσαμε, για να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τη βιωσιμότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διαχείριση της κατανάλωσης στο σπίτι.

Μάθετε περισσότερα στο www.dei.gr

#Dei_enametomellon

Η ΔΕΗ είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με δραστηριότητες στην παραγωγή, διανομή και πώληση ηλεκτρικής ενέργειας στους καταναλωτές.
Διαθέτει παραγωγικό δυναμικό 10,3GW, με θερμικούς και υδροηλεκτρικούς σταθμούς καθώς και εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Έχει στην κυριότητά της το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας με Ρυθμιζόμενη Περιουσιακή Βάση περίπου €3 δισ. Είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας περίπου 5,8 εκατ. πελάτες σε όλη τη χώρα.
Η ΔΕΗ είναι εισηγμένη και οι μετοχές της διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Our Hosts


Βρες το δρόμο σου
Οδηγίες προς το προορισμό Tae Kwon Do (Παλαιού Φαλήρου) με τη δημόσια συγκοινωνία
Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Tae Kwon Do

Λεωφορείο: 130, 550, 860, Α1
Μετρό: Μ1
Τραμ: Τ7

Οι χορηγοί μας