Η Rita Ora φιλάει στο στόμα την Cardi B στο νέο video clip του “Girls” 💋

η Rita Ora φιλάει στο στόμα την Cardi B

Ένα αμφιλεγόμενο τραγούδι, με ένα εξίσου αμφιλεγόμενο video clip.

 

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι “Girls” της Rita Ora, το οποίο είχε δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων.

Το κομμάτι αναφέρεται στην bisexuality και την προοπτική η Rita, η Charli XCX, η Bebe Rexha και η Cardi B, να δουν ερωτικά μια γυναίκα. Άλλωστε οι στίχοι το φωνάζουν: “Είμαι 50/50 και ποτέ δεν θα το κρύψω”.

Πολλοί κριτικοί έσπευσαν να δηλώσουν την αρνητικότητα τους έναντι στο τραγούδι, το οποίο θεώρησαν πως ήταν επιβλαβές για την LGBTQ κοινότητα. Γιατί; Διότι πιστεύουν πως υπονομεύουν και ακυρώνουν εντελώς τα αγνά συναισθήματα αυτών των ανθρώπων.

Η Ora βαθιά στεναχωρημένη από τα αρνητικά σχόλια μέσα από το Twitter ζήτησε συγγνώμη για όσους πλήγωσε με αυτό το τραγούδι, λέγοντας πως δεν είχε τέτοιο σκοπό αλλά πως μέσα από το “Girls” ήθελε να εκφράσει προσωπικές τις εμπειρίες, καθώς παραδέχτηκε πως είχε σχέσεις και με γυναίκες. Δες όλο το γράμμα της εδώ!

Αντίστοιχο post ανέβασε και η Cardi B θέλοντας να απολογηθεί προς όλους όσους προσβλήθηκαν από τους στίχους του τραγουδιού: “Ποτέ δεν θέλαμε να κάνουμε κακό ή να είχαμε άσχημες προθέσεις κυκλοφορώντας αυτό το τραγούδι. Εγώ προσωπικά είχα εμπειρίες με γυναίκες, με πολλές γυναίκες! Θεώρησα πως ήταν καλό τραγούδι και με αυτό θυμήθηκα τις εμπειρίες μου.

Στο νέο videoclip, το οποίο μετράει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια, η Rita Ora και η Cardi B μοιράζονται ένα φιλί στο στόμα! Μάθε περισσότερα στην επόμενη σελίδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *