Τριαντάφυλλος για Ναταλία Γερμανού: «Προς το παρόν, αδιαφορώ. Φυσικά και έχουμε προηγούμενα»

Έχει υπάρξει ποπ είδωλο τη δεκαετία του 90’ και φέτος επέστρεψε για να προσπαθήσει να κατακτήσει ξανά την κορυφή. Ο Τριαντάφυλλος ο οποίος αποχώρησε πρώτος από το DWTS 5, έδωσε μία συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις «κόντρες» του με διάφορους καλλιτέχνες.

Για τη Ναταλία Γερμανού δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι με αιφνιδίασε αυτή η δήλωση της Ναταλίας, γιατί δεν την περίμενα από εκείνη. Τι να πω… Προσπαθώ να το πάρω χιουμοριστικά, όπως θέλω να πιστεύω ότι κι εκείνη το είπε έτσι. Προφανώς δεν ήθελε να με θίξει επί τούτου, αλλά το έκανε. Οκ, θα απευθυνθώ σε εκείνη λοιπόν, να μου δείξει πώς να κουνάω τον κώλο μου καλά, μιας κι εκείνη κάτι παραπάνω θα ξέρει από κούνημα. Θα συνεχίσω την πορεία μου, θα κάνω τη δουλειά μου και κάποια στιγμή θα τα βρούμε φαντάζομαι με τη Ναταλία. Προς το παρόν, αδιαφορώ. (…) Φυσικά και έχουμε προηγούμενα! Το μόνο που κρατάω είναι τις πολλές επιτυχίες που κάναμε μαζί και τα μεγάλα τραγούδια που γράψαμε. Όλα αυτά φαίνεται τα ξέχασε, αλλά δεν πειράζει. Καμία κακία δεν κρατάω. Αυτά, μάλλον, είναι μικροπαρεξηγήσεις που θα λυθούν στο μέλλον».

Για τον Κώστα Δόξα:

«Μωρέ, ο Κωστάκης είναι αδερφός μου!(…) Δεν πειράζει, αντέδρασα κάπως, μετά βρεθήκαμε, φιληθήκαμε και τα βρήκαμε. Έχουμε συνεργαστεί με τον Κώστα στο παρελθόν πάρα πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε και στο μέλλον. Ο Κώστας είναι αδερφός μου»!

Για τη Νατάσα Θεοδωρίδου:

«Δεν είναι ότι έχω κάποιο πλάνο, ούτε καίγομαι να τα βρω ή να τα χαλάσω με κανέναν. Είπα αυτά που είπα για τη Νατάσα και το θέμα έκλεισε. Κάναμε μαζί πολύ ωραίες δουλειές, της έγραψα κομμάτια, κάναμε ένα ντουέτο και την έμαθε όλη η Ελλάδα από τη συνεργασία μας, τη βοήθησα και η αλήθεια είναι ότι μετέπειτα εκείνη δεν με βοήθησε. Ε, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει, ας είναι καλά η κοπέλα! Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα τη βοηθούσα, δεύτερη και τρίτη φορά. Αυτός είναι ο Τριαντάφυλλος, δεν κρατάει κακία. Ο κόσμος ξέρει, βλέπει και μας κρίνει όλους».

Για την Ελένη Μενεγάκη:

«Κάποτε πήγαινα καλεσμένος στον Πρωινό Καφέ δύο φορές τον μήνα – ούτε παρουσιαστής να ήμουν! Κάναμε εκπομπές που άφησαν εποχή. Πηγαίναμε ταξίδια και ο κόσμος ήταν από τις 8.00 μέχρι τις 13.00 έξω και περίμενε να μας δει. Κι όταν λέμε κόσμος, εννοούμε επτά και δώδεκα χιλιάδες άνθρωποι, όχι αστεία. Μετά από λίγα χρόνια όμως, η Ελένη έπαψε να με καλεί στην εκπομπή της. Δεν ξέρω γιατί. Αλλά δεν πειράζει, η Ελένη με βοήθησε πολύ, τη βοήθησα κι εγώ, αγαπιόμαστε και ξέρω ότι, όταν με σκέφτεται, το κάνει με αγάπη. Και σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε».

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *