Τραβάει τα βλέμματα ο Brooklyn Beckham στο νέο του εξώφυλλο

Ο μεγαλύτερος γιος του David Beckham, Brooklyn, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο στο περιοδικό Miss Vogue να μην ακολουθήσει τα ποδοσφαιρικά βήματα του πατέρα του.


 

«Αγαπώ το ποδόσφαιρο αλλά η φωτογραφία και το σινεμά είναι τα μεγάλα μου πάθη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Miss Vogue ο Brooklyn Beckham.

inner

Ο 16χρονος Beckham, έχει ήδη δοκιμάσει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες με την φανέλα της Άρσεναλ, όμως δεν θεωρεί βέβαιο ότι θα αποτελέσει την συνέχεια του πατέρα του στα γήπεδα.

«Πρωταρχικός μου στόχος είναι να γυρίσω στην Αμερική και να σπουδάσω», δήλωσε στο βρετανικό περιοδικό, αφήνοντας ανοιχτές τις επιλογές του.

Όταν είσαι παιδί του David και της Victoria Beckham, είναι λογικό να γνωρίζεις συχνά διάσημες προσωπικότητες. Όμως η συνάντησή του με τον πολυβραβευμένο κορυφαίο φυσικό Στήβεν Χόκινγκ, είναι για εκείνον η πιο συναρπαστική: «Ένιωσα τρομερά ταπεινός όταν τον συνάντησα».

inner

Ο Brooklyn τόνισε επίσης στο περιοδικό πως λατρεύει τις ποδηλατικές εκδρομές με τον μπαμπά του και τους φίλους του στην Ανατολική ακτή της Αμερικής, ενώ στυλιστικά δέχεται και υιοθετεί συμβουλές και από τους δυο γονείς του.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *