Του έφυγε η κοπέλα, του έμεινε το εισιτήριο: Το δίνει σε όποια έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με την πρώην του.

Αν το όνομά σας είναι Elizabeth Gallagher, ή κι αν ακόμα δεν είναι, προλαβαίνετε να αλλάξετε ταυτότητα, ώστε να κερδίσετε ένα εισιτήριο για να κάνετε τον γύρο του κόσμου.

Ο 27χρονος Jordan Axani είχε κλείσει από τον περασμένο Μάρτιο ένα εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου, αρχής γενομένης από τη Νέα Υόρκη, ενώ την Πρωτοχρονιά είχε ονειρευτεί να τρώει τηγανητές ακρίδες στην Μπανγκόκ παρέα με την κοπέλα του.

ticket2

Τελικά, το ζευγάρι χώρισε και στον 27χρονο έμεινε το εισιτήριο αμανάτι. Ο Jordan προσπάθησε αρκετά να αλλάξει το όνομα του εισιτηρίου, αλλά, όπως έγραψε στο Reddit, «το να αλλάξεις όνομα σε ένα εισιτήριο είναι σχεδόν αδύνατο». Ετσι, ζήτησε σε όποια διαθέτει το ίδιο ονοματεπώνυμο με την πρώην του, Elizabeth Gallagher, να του κάνει παρέα σε αυτό το ταξίδι, ώστε να μην πάει χαμένο και το εισιτήριο.

Ο Axani έγραψε συγκεκριμένα: «Τον Μάρτιο έκλεισα ένα αρκετά πονηρό ταξίδι για τον γύρο του κόσμου για αυτά τα Χριστούγεννα για εμένα και την πρώην μου. Ενώ η σχέση μας τελείωσε, εγώ εξακολουθώ να σκοπεύω να το κάνω αυτό το ταξίδι και εκείνη όχι (όπως είναι φυσικό). Και επειδή αρρωσταίνω στην ιδέα πως ένα εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου θα πάει χαμένο, ψάχνω για μια Καναδή που ονομάζεται Elizabeth Gallagher και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το εισιτήριο».

ticket3

Παράλληλα, παρέθεσε και τη διαδρομή:

21 Δεκεμβρίου: Νέα Υόρκη-Μιλάνο
28 Δεκεμβρίου: Πράγα-Παρίσι
29 Δεκεμβρίου: Παρίσι-Μπανγκόκ
7 Ιανουαρίου: Μπανγκόκ-Νέο Δελχί
8 Ιανουαρίου: Νέο Δελχί-Τορόντο

Πάντως, ο Jordan ξεκαθαρίζει πως δεν ζητά τίποτε σε αντάλλαγμα, απλώς καλή συντροφιά στο ταξίδι. Κι ενώ μέχρι εδώ όλα ακούγονται ωραία, στο τέλος του post του ζητεί από τη συνονόματη της πρώην κοπέλας του να του προκαταβάλει το αντίτιμο του εισιτηρίου.


πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *