Το ξέσπασμα του Αντώνη Ρέμου για την Μύκονο, τον Χούλιο Ιγκλέσιας και τη συναυλία του The Voice στο ΟΑΚΑ!

Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται για μία εμφάνιση, την οποία θα θυμάται για όλη του τη ζωή. Στη Μύκονο, θα συνυπάρξει για λίγο στη σκηνή με τον Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο. Η συναυλία θα γίνει αύριο το βράδυ και στην Ψαρρού αναμένεται απίστευτη κοσμοσυρροή!

«Είναι ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες ‘μύθους’ ή αν προτιμάς ‘θρύλους’ του τραγουδιού διεθνώς. Αντί να ασχοληθούν με το ότι έρχεται στη χώρα μας μια τόσο σπουδαία προσωπικότητα, κάθονται και ασχολούνται με το πόσα θα πάρει και πόσο θα κάνει το εισιτήριο και γιατί εγώ πάω κι εμφανίζομαι εκεί όπου υπάρχει ασυδοσία σε όλα, με τη σαμπάνια να… φεύγει με τα καρότσια! Κάθε χρονιά, η ίδια γνωστή γκρίνια, από τους ίδιους γνωστούς-αγνώστους και το ίδιο σκηνικό, στο οποίο πρέπει να… απολογούμαι γιατί εμφανίζομαι στο “άντρο των φοροφυγάδων”, όπως το χαρακτηρίζουν και να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας ή ρατσιστής, όπως με ήθελαν πέρσι, λόγω του καυστικού, χιουμοριστικού σχολίου που έκανα. Με κατηγόρησαν ότι τα έβαλα με τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα κινητικά, αν έχεις το Θεό σου…

Είναι να τρελαίνεσαι με όσα γράφουν για να πουλήσουν», λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη και συμπληρώνει «Εντάξει, έχω φάει και “πυρά” και “λάσπη”, αλλά κάποια στιγμή ξεπερνάνε κάθε όριο και με πνίγει το άδικο, πώς να το κάνουμε; Δε μπορούν να μου προσάπτουν τέτοιο ρατσισμό! Από την άλλη δε στέκεται κανείς στο πόσα χρήματα αποδίδονται στην εφορία από τα όντως μεγάλα ποσά που κόστιζε το μπουκάλι η σαμπάνια, πόσο έκανε το εισιτήριο, πόσο έχει το πρώτο τραπέζι. Αφού κάποιοι, κυρίως ξένοι, έχουν και τα δίνουν, γιατί να μην τα δώσουν; Δεν κατάλαβα! Πρέπει να τα “σκάσουν” δηλαδή στο Μονακό και όχι στη χώρα μας; Ξέρεις πόσοι έρχονται ακόμα κι από το εξωτερικό για να απολαύσουν στη σκηνή το πάντρεμά μας με τον σημαντικό Χούλιο Ιγκλέσιας;

Ξέρεις τι διαφήμιση είναι αυτή για τη χώρα μας; Ξέρεις ότι έρχονται δεκάδες δημοσιογράφοι από το εξωτερικό για να καλύψουν αυτό το ξεχωριστό event; Ας πάψει πια αυτή η γκρίνια, έλεος πια! Κι ας σταθούμε στο γεγονός ότι αυτός ο θρύλος έρχεται στη χώρα μας για μία και μόνο εμφάνιση και στο ότι θα έχω την τιμή και την χαρά να τραγουδήσουμε μαζί κάποια κομμάτια. Γιατί να ψάχνουν πάντα κάτι κακό και αρνητικό να αναδείξουν και να όχι κάτι καλό; Πήγα περιοδεία στην Αμερική και στην Αυστραλία με αγκάλιασε θερμά η ομογένεια- κι όχι μόνο0 και στάθηκαν στο ότι κάποιοι μου πετούσα όπως συνηθίζουν, δολάρια την ώρα που τραγουδούσα. Ούτε κι εμένα ήταν το καλύτερό μου, αλλά είναι δυνατόν να μην αναφέρεις καν πόσο κόσμο είχα και να κάνεις θέμα για τα δολάρια; Έλεος».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, στη συνέχεια, δηλώνει φανερά οργισμένος. Ο λόγος; «Γεμίσαμε το ΟΑΚΑ με την φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία που δώσαμε και ελάχιστοι ασχολήθηκαν με τη σημασία του γεγονότος! Τραγουδάει για τους “φραγκάτους” που θα ξοδέψουν για την πλάκα τους πενήντα και εκατό χιλιάδες για ένα τραπέζι, αλλά και για αυτούς που έδωσαν από το υστέρημά τους 7 ευρώ στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης. Και βαρέθηκα πια με τόσους κακοπροαίρετους, οι οποίοι έφτασαν να απειλούν από έντυπα και μπλογκ ότι θα βγάλουν καταστάσεις με όσους τολμήσουν και έρθουν στο Nammos. Θα βγάλουμε, γράφουν ονόματα και διευθύνσεις. Είναι “ρατσιστικό” αυτό, είναι μεγάλη ντροπή να φοβίζεις τον άλλο που θέλει να έρθει και να περάσει καλά, λέγοντας ότι θα “τον δώσεις”… Τι είναι αυτά; Πώς να μην οργίζομαι με όλα αυτά; Έχω την χαρά και την τιμή να “συναντιέμαι” στη σκηνή με έναν ογκόλιθο του τραγουδιού και ξέρω ότι για άλλη μια χρονιά θα δεχτώ πυρά! Εμένα η αμοιβή μου είναι στάνταρ – κι έχει πέσει πολύ το νυχτοκάματό μου λόγω της κρίσης, να το πω κι αυτό! – και δεν θα αλλάξει όσες σαμπάνιες και αν ανοίξουν εκείνο το βράδυ στο Nammos. Είτε κάνει είσπραξη δέκα χιλιάδες, είτε κάνει ένα εκατομμύριο, εγώ την ίδια αμοιβή θα πάρω», τονίζει.

Τέλος, αναφορικά με κάποιους νέους ηθοποιούς και τραγουδιστές που είπαν ότι πρέπει πάνε οι μεγάλοι σπίτια τους για να ανοίξει ο δρόμος γι’ αυτούς, ο Αντώνης Ρέμος σχολιάζει «Ο καθένας πρέπει να πει μια μ…..α για να “υπάρξει” και να συζητηθεί. Ποιος από αυτά τα “νούμερα” μπορεί να υποδείξει σε σπουδαίους ερμηνευτές να πάνε στο σπίτι τους; Ας μη στεκόμαστε σε βλακείες και πα…..ιές».

Διαβάστε ακόμα:

Βρείτε τα λάθη στην αφίσα των Βίσση-Ρέμου!

Αρναούτογλου: “Δεν θα απολογηθώ εγώ γιατί δεν ήρθε ο Αντώνης Ρέμος”!

Ο Αντώνης Ρέμος απαντάει στον Λιάγκα για τις “αρπαχτές”: “Θα τα πούμε σαν άντρες”

Οριστικό: Αυτοί είναι οι coaches του “The Voice 2″!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *