Το TEDx MaviliSquare επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Μέσα στα πρώτα δύο χρόνια παρουσίας του, κατάφερε να δώσει στο κοινό του δυνατές συγκινήσεις , μοναδικές βιωματικές ομιλίες και ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Το TEDx MaviliSquare επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Ασημουργών. Μέσα στα πρώτα δύο χρόνια παρουσίας του, κατάφερε να δώσει στο κοινό του δυνατές συγκινήσεις , μοναδικές βιωματικές ομιλίες και ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Φέτος, μας υπόσχεται ότι μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις καθώς οι ξεχωριστές ομιλίες, τα φαντασμαγορικά, γεμάτα νόημα, performances, τα βιωματικά εργαστήρια, αλλά και οι παράλληλες δράσεις, σε συνεργασία με διάφορους φορείς, θα είναι μόνο λίγα από αυτά που θα πρέπει να αναμένει το κοινό από το TEDxMaviliSquare, φέτος.

Σχετικά με το TED & TEDxMaviliSquare

To TED είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός (ΜΚΟ), με κύριες έδρα του, το Βανκούβερ του Καναδά. Η ιδέα του TED ξεκίνησε το 1984, με κύριο σκοπό να συγκεντρωθούν άνθρωποι της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδιασμού. Εξ’ ού και τα αρχικά TED (Technology, Entertainment, Design). Σύντομα, διαπιστώθηκε πως οι ιδέες και η έμπνευση που δημιουργούνται στο TED θα πρέπει να έχουν αντίκτυπο πέραν από τα όρια της Αμερικής, «ανοίγοντας το δρόμο» για τα TEDx events. Στα TEDx events, υπάγεται και το TEDxMaviliSquare. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που πήρε το όνομά τoυ από τη γνωστή πλατεία Μαβίλης, σύμβολο κατατεθέν της πόλης των Ιωαννίνων και έχει αναλάβει να διαδώσει ξεχωριστές ιδέες, με επίκεντρο την «πόλη των Ασημουργών».

Όταν οι άνθρωποι είναι όμορφοι εσωτερικά , τότε τα μεγαλύτερα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Αναμένονται εξελίξεις εν καιρώ! Μέχρι τότε, #Be_A_Mavilian !

Μπορείτε να μας βρείτε στα Social Media μας, καθώς και στην ιστοσελίδα και στο Blog μας:

Facebook: https://www.facebook.com/TEDxMaviliSquare/ Instagram: https://www.instagram.com/tedxmavilisquare/Ιστοσελίδα: http://www.tedxmavilisquare.com/ Blog: http://www.tedxmavilisquare.com/blog.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *