Απίστευτος πανικός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στα social media μετά από μία φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού η οποία πυροδότησε φήμες για εγκυμοσύνη!

Αφορμή για το σήριαλ αποτέλεσε η πόζα της με τον ηθοποιό Γιώργο Βασιλείου, ο οποίος πέρασε από τον καναπέ του «Μη Χανόμαστε» και η παρουσιάστρια, όπως συνηθίζει, δημοσίευσε την φωτογραφία στο Instagram για να προμοτάρει την επερχόμενη συνέντευξη.

nataliaz (611x609).jpg

«Πολύ χαίρομαι που θα αποκτήσεις παιδάκι… Θα είσαι η καλύτερα μαμά με τόνο. Θεά!», έγραψε μία από τους διαδικτυακούς φίλους της Ναταλίας και οι φήμες… μόλις άρχισαν!

ναταλισ.jpg

Το σχόλιο (το λες και… «άκυρο» κατά τη γνώμη μας) δεν πέρασε απαρατήρητο και πολλοί ρωτούν την παρουσιάστρια αν όντως είναι έγκυος, με την ίδια, μέχρι αυτή την ώρα, να μην έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Πάντως, σε συνέντευξή της προ μηνών, η Ναταλία έχει εξομολογηθεί πως ουδέποτε ένιωσε την ανάγκη να γίνει μητέρα: «με το χέρι στην καρδιά, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Για να το κάνεις πρέπει να το νιώθεις κι εγώ δεν το ένιωσα ποτέ. Δεν μου βγήκε! Δεν ξέρω πώς θα ήμουν σαν μητέρα, αν έκανα ένα παιδί κι αν του αφοσιωνόμουν απόλυτα, ψυχή τε και σώματι. Σίγουρα, όμως, δεν θα έκανα καριέρα, κι είναι βέβαιο ότι θα την περνούσα σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, αφού θα ήμουν συνέχεια πάνω από το παιδί…Μπορεί να με τρόμαξε η ισόβια ευθύνη ενός παιδιού και να φοβήθηκα μήπως είμαι ανίκανη να τη φέρω εις πέρας. Θα ήθελα, αν το έκανα, να αποδεικνυόμουν μία καθ’ όλα σωστή και καλή μητέρα. Αλλά μπορεί να ήμουν και ανίκανη ή ανάξια. Δεν ξέρω, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ».

πηγή