Το…ολόγραμμα της Whitney Houston ξεκινάει παγκόσμια περιοδεία!

whitney houston world tour

Αντίστοιχο εγχείρημα για ντουέτο με την Christina Aguilera το 2016 δεν είχε πάρει έγκριση από την οικογένεια της θρυλικής τραγουδίστριας.

Με ψηφιακή μορφή, η Whitney Huston, η οποία πέθανε το 2012 σε ηλικία 48 ετών, θα κάνει περιοδεία με τίτλο AN EVENING WITH WHITNEY: THE WHITNEY HOUSTON HOLOGRAM TOUR. Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Μεξικό τον Ιανουάριο του 2020 για να συνεχίσει στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ολογράμματος, Brian Becker δήλωσε:

“Η Whitney Houston ήταν απερίγραπτο μοντέλο. Η επιρροή και η καλλιτεχνική της αξία ξεπέρασαν κάθε σύνορο. Αυτό που δημιουργούμε είναι μια θεατρική εμπειρία σχεδιασμένη για να μαγέψει. Θα μεταφέρουμε το χάρισμα και το συναίσθημά της στο κοινό και είναι τιμή μας που μπορούμε να προσθέσουμε αυτό το project στην κληρονομιά της.”

Φυσικά στην περιοδεία θα υπάρχει και ζωντανή ορχήστρα με φωνητικά και χορευτές.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

 

AYTO TO ΗΞΕΡΕΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την Whitney Houston σε ολόγραμμα. Το 2016 το χρησιμοποίησε η Christina Aguilera όταν παρουσίασε ένα ψηφιακό ντουέτο στο THE VOICE. H οικογένειά της δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με την ποιότητα της παραγωγής. Η κουνιάδα της Whitney, Pat Simpson είχε πει:

“Εκτιμάμε την ευκαιρία που έδωσε το NBC να δούμε το ολόγραμμα της Whitney στο THE VOICE με την εξαιρετική Christina Aguilera. Επειδή τα ολογράμματα είναι μια νέα τεχνολογία θέλαμε να είναι τέλειο ειδικά για μία καλλιτέχνιδα του είδους της. Η κληρονομιά της Whitney και οι αφοσιωμένοι θαυμαστές της αξίζουν την τελειότητα. Όταν είδαμε το αποτέλεσμα αποφασίσαμε πως το ολόγραμμα δεν είναι κατάλληλο για μετάδοση. Σεβόμαστε την Christina Aguilera, η οποία ήταν τέλεια.”

Την ίδια περίπου άποψη έχει και η ξαδέρφη της Whitney, Dionne Warwick, η οποία αποκάλεσε την ιδέα του ολογράμματος “βλακώδη”.

Δείτε αποκλειστικό βίντεο από την προσπάθεια που έγινε το 2016 στο THE VOICE αλλά δεν μεταδόθηκε ποτέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *