Τo NOVA MAD Cine Sounds έρχεται τον Απρίλιο αποκλειστικά στη NOVA!

Το νέο κανάλι του Mad σε ταξιδεύει στις αγαπημένες σου κινηματογραφικές εμπειρίες, του χθες και του σήμερα, μέσα από τα πιο πολυβραβευμένα OST

Οι μεγαλύτερες μουσικές, κινηματογραφικές επιτυχίες ζωντανεύουν ξανά στην οθόνη σου από την Τρίτη 6 Απριλίου έως την Παρασκευή 30 Απριλίου μέσα από το νέο pop up κανάλι στην πλατφόρμα της Nova, στη θέση 190 (Ελλάδα και Κύπρο) του ηλεκτρονικού της οδηγού προγράμματος.

Αγαπημένες μουσικές που ταυτίστηκαν με ήρωες και μεγάλες στιγμές της 7ης τέχνης ακούγονται για πρώτη φορά στο Nova Mad Cine Sounds. Ένας ολόκληρος κόσμος ξεδιπλώνεται μέσα από soundtracks που άφησαν εποχή.

Έφτασε η ώρα να ξαναβιώσεις θρυλικές, μουσικές στιγμές από τα μεγαλύτερα blockbusters, μέσα από τις 6 μοναδικές ζώνες του Mad (Golden Hits, Modern Theater, Romance, Classic OST Tunes, Academy Time, #OST 15) αλλά και τις 4 Special Weekend ζώνες του (Theme Songs, Cartoon Time, Walk of Fame, The Musical).

Το Nova Mad Cine Sounds έρχεται τον Απρίλιο αποκλειστικά στη Nova και θα σου κρατήσει συντροφιά με αγαπημένα soundtracks κορυφαίων ταινιών.

Συντονίσου στο Nova Mad Cine Sounds αποκλειστικά στη Nova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *