Το νέο τρέιλερ των Λιάγκα-Σκορδά είναι …TOP GUN!

Με σύνθημα «Πετάει η ομάδα», οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής άλλαξαν για λίγο ρόλο και έγιναν… ιπτάμενοι πιλότοι σε πραγματικό διάδρομο. Το διαφημιστικό spot, του οποίου γεύση θα πάρουμε σήμερα μέσα από ένα teaser λίγων δευτερολέπτων, χαρακτηρίζεται υπερπαραγωγή από τους ανθρώπους του Αντ1. Το ολοκληρωμένο trailerθα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης και θα προαναγγέλλει την επιστροφή της ανανεωμένης ομάδας από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παρουσιαστές, αλλά και οι Θέμης Γεωργαντάς, Σάσα Σταμάτη, Μαίρη Συνατσάκη, Άρης Καβατζίκης, Κώστας Δόξας, Λίτσα Πατέρα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Σπύρος Σούλης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι με τους δύο πρώτους να κάνουν… bullying με χιούμορ στους «νεοσύστατους».

Δείτε τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Αντ1:

«Υπάρχει μία ομάδα… που πετάει! Και δεν είναι άλλη από την ομάδα του Πρωινού που με πιλότους τον Γιώργο και την Φαίη απογειώνουν τη διάθεσή μας και ανεβάζουν το κέφι μας στα ύψη… κάθε μέρα! Το Πρωινό που επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά στις 29 Σεπτεμβρίου, ως η Νο1 επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, γύρισε το φετινό του trailerκαι είναι πιο “μάχιμο” από ποτέ! Γιατί; Γιατί στο εντυπωσιακό γύρισμα που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταστάσεις αεροδρομίου και σε πραγματικό διάδρομο απογείωσης, τα μέλη του Πρωινού, σαν άλλοι αεροπόροι, ετοιμάζονται να πετάξουν με κέφι αλλά και τα απαραίτητα “γαλόνια”! Τι κρύβει ο “ιπτάμενο” Γιώργος Λιάγκας μέσα στο μπουφάν του; Πώς θα αντιδράσει η αεροπόρος Φαίη; Η απάντηση… στην οθόνη σας!».

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

liagkas6

liagkas5

LIAGKAS2

LIAGKAS3

liagkas4

LIAGKAS2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *