Το MAD Radio 106.2 και η Feelgood σας προσκαλούν στην Avant Premiere της ταινίας “Σε ρηχά νερά”!

Αυτή, δεν θα είναι μια συνηθισμένη μέρα στην παραλία!


 

Το Mad Radio 106.2 και η Feelgood σας προσκαλούν στην Αvant Premiere της πολυαναμενόμενης ταινίας “Σε ρηχά νερά”.

Τρίτη 19 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Village θερινό, στο Village shopping & more στου Ρέντη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Mad Radio 106.2 και διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι την ταινία “Σε ρηχά νερά”.

O σκηνοθέτης Jaume Collet-Serra (Orphan, Unknown) έχει γυρίσει συναρπαστικά και αγωνιώδη θρίλερ. Στην ταινία Σε Ρηχά Νερά θα βουτήξει στα βαθιά και σε αχαρτογράφητες περιοχές, όπου οι πιο ενδόμυχοι φόβοι μας συμπυκνώνονται, με συμβολικό τρόπο, στην πληθωρική παρουσία ενός λευκού καρχαρία. Στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκεται ο πολύπειρος Lynn Harris (Se7en, The Notebook, Magnolia), ενώ το σενάριο υπογράφει ο  Anthony Jaswinski (Kristy, Vanishing on 7th Street). Πρωταγωνίστρια ενάντια στον τρομακτικό καρχαρία η Blake Lively, στον πιο…kick-ass ρόλο της καριέρας της.

Η Nancy Adams (Blake Lively) κάνει σερφ σε μια παραδεισένια παραλία στην άκρη του πουθενά, όπου θα γίνει το υποψήφιο γεύμα ενός τεράστιου λευκού καρχαρία. Παρόλο που βρίσκεται μόλις διακόσια μέτρα περίπου από την ακτή, η επιβίωσή της θα εξαρτηθεί από μια σειρά δοκιμασιών που πρέπει να υποστεί, αφού το λευκό κήτος καιροφυλακτεί μέσα στο νερό σε κάθε της κίνηση.

SHLW_POSTER_35x50cm_gr_webuse

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *