Το Mad About Arts by Campari σε καλεί και φέτος να αποδείξεις το ταλέντο σου και να ξετυλίξεις τη φαντασία σου!

Tα πιο “unexpected” βραβεία επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά με πολλές εκπλήξεις και απρόσμενα acts!

O νέος θεσμός του MAD και του Campari, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, με στόχο να επιβραβεύσει την αυθεντική έμπνευση και δημιουργικότητα των Ελλήνων καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα της τέχνης.

Το Μad About Arts 2020 by Campari, με σκηνοθέτη το χορογράφο και καλλιτεχνικό διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνο Ρήγο και παρουσιαστή τον συνθέτη-τραγουδοποιό Κωστή Μαραβέγια, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου και θα βραβεύσει τα ταλέντα που με το έργο τους ξεχώρισαν το 2019.

Η Κριτική Επιτροπή με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ρήγο θα εξετάσει εννέα κατηγορίες καλλιτεχνικής δημιουργίας: Music, Theater, Dance, Cinema,Writing, Fine arts, Fashion & Design, Gastronomy και Μixology ενώ φέτος, καθιερώνεται το δέκατο βραβείο της διοργάνωσης Unexpected Artist, να απονέμεται από το κοινό μετά από ψηφοφορία, αναδεικνύοντας τον καλλιτέχνη με την πιο απροσδόκητη παρουσία ή/και απήχηση τη χρονιά που πέρασε.

Το Mad About Arts 2020 by Campari προσκαλεί δημιουργούς και καλλιτέχνες που εκφράζονται μέσα από οποιαδήποτε μορφή τέχνης να υποβάλλουν τις προτάσεις και τα έργα τους μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου στο www.madaboutarts.gr

Εσύ πόσο “Mad About Arts” είσαι;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *