To GameAthlon έρχεται για ακόμη μία χρονιά στο γήπεδο του Tae Kwon Do

GameAthlon έρχεται για ακόμη μία χρονιά

To Σάββατο και Κυριακή 2-3 Ιουνίου στο γήπεδο του Tae Kwon Do.

 

Το GameAthlon επιστρέφει, με μεγάλους υποστηρικτές τα καταστήματα τεχνολογίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και την Fanta!

Πλέον στον 6ο κύκλο εξέλιξης, είναι το πρώτο πραγματικό mega event της Αθήνας με πυρήνα το gaming, την τεχνολογία, τα eSports και την pop/cult κουλτούρα. Τα επτά (7) στρέμματα του Ολυμπιακού Κέντρου Tae Kwon Do στην Πλατεία Νερού, θα μεταμορφωθούν το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, 2 & 3  Ιουνίου 2018, σε κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο.

GameAthlon έρχεται για ακόμη μία χρονιά

Τα διπλάσια «σίδερα» από πέρυσι, με πάνω από 130 κονσόλες τελευταίας γενιάς και περισσότερα από 120 PC στη διάθεσή των επισκεπτών από την Battlenet, ώστε να λιώσουν στο παιχνίδι πριν την παραλία ή εξεταστική!

Μπες να διαγωνιστείς στα τουρνουά powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να διεκδικήσεις τα πιο ακραία χρηματικά έπαθλα που έχουν δοθεί ποτέ.

GameAthlon έρχεται για ακόμη μία χρονιά

Πάνω από 18 κατηγορίες σε όλες τις πλατφόρμες, με στόχο να σπάσει το περσινό πανελλήνιο ρεκόρ εγγραφών με 1.468 αθλητές. Για να κρατηθούν οι θερμοκρασίες χαμηλά, 15.000+ Fanta & Sprite αναψυκτικά , θα διατεθούν δωρεάν μέσω δειγματοδιανομής και του #FRESH Point στους επισκέπτες τις εκδήλωσης.

Στην Arena των 3,5 στρεμμάτων θα υπάρχει η πιο πλήρης έκθεση gaming και τεχνολογίας που έχεις δει σε ελληνική διοργάνωση. Όλα τα αγαπημένα brands, με booths και activations, ώστε να γεμίσει κάθε επισκέπτη με εμπειρία, δώρα και μια ματιά στα πιο καυτά gaming προϊόντα!

Μην χάσεις το Σάββατο 2 Ιουνίου, εντός του GameAthlon, το Youtour by Fanta, τον νέο θεσμό Red Carpet για την ελληνική σκηνή. Τον λόγο έχουν Youtubers, Infuencers, Pro Gamers, και δημοφιλείς περσόνες που θα καταλάβουν το ακραίο 360 stage, σε ένα μοναδικό gaming show. Η ημέρα θα κλείσει με την παρουσίαση των πρώτων βραβείων gaming στα οποία μπορείς να ψηφίσεις μέσα από την πλατφόρμα youtour.gr.

GameAthlon έρχεται για ακόμη μία χρονιά

Παράλληλα, για τους πιο απαιτητικούς θιασώτες της κουλτούρας, στο διάζωμα θα φιλοξενούνται όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που απογειώνουν την συνολική εμπειρία του επισκέπτη και δίνουν τον μοναδικό χαρακτήρα ενός mega event. Από κοινότητες της pop/cult κουλτούρα, χώρο για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, επιτραπέζια παιχνίδια και 100 τ.μ. πεδία μάχης για μινιατούρες –Warhammer.

Τέλος ο ειδικός χώρος “Hellenice Gaming powered by gi-Cluster” για ελληνικά studios συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε το 2013 στο πρώτο GameAthlon. Φέτος, με την υποστήριξη του gi-Cluster, του πρώτου Ελληνικού Goldd Labelled cluster δημιουργικών βιομηχανιών, θα αναδειχθεί η δυναμική των ελληνικών εταιριών, Ψυχαγωγικών (Gaming) και Δημιουργικών Τεχνολογιών & Εφαρμογών. Στον χώρο θα στεγαστεί η “Grow Games Expo” καθώς και άλλοι οργανισμοί της βιομηχανίας και των ελληνικών start-ups, συνεισφέροντας έτσι στην προβολή των ελληνικών gaming studios.

GameAthlon έρχεται για ακόμη μία χρονιά

Η τιμή προπώλησης του εισιτηρίου μέσω της πλατφόρμας VIVA ανέρχεται στα €5 ευρώ για ημερήσιο πάσο και στα €7,5 ευρώ για το Weekend Pass, ενώ η αγορά στα ταμεία του event θα ανέρχεται στα €6 ευρώ εκ των οποίων το €1 ευρώ θα δίνεται δωρεά απευθείας στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make a Wish Foundation.

 

GameAthlon Summer 2018 – Tae Kwon Do Φάληρο

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουνιου, 10.00-22.00

Facebook

Facebook Event

Site

Trailers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *