Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στο πλευρό των δρομέων του 15ου Olympus Marathon - Mad TV
MORE STUFF

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στο πλευρό των δρομέων του 15ου Olympus Marathon

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στο πλευρό των δρομέων του 15ου Olympus Marathon

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστήριξε τους δρομείς!

 

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστήριξε τους δρομείς που συμμετείχαν σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αθλητικούς αγώνες στην Ελλάδα.

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2018 – Το Σάββατο, 23 Ιουνίου, περισσότεροι από 800 δρομείς από όλο τον κόσμο ανέβηκαν στον Όλυμπο, για να συμμετάσχουν στον 15ο Olympus Marathon. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φρόντισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ΑΥΡΑ των αθλητών που έλαβαν μέρος στον απαιτητικό αθλητικό αγώνα, προσφέροντάς τους ενυδάτωση και αναζωογόνηση, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ένα προϊόν παγκοσμίως διακεκριμένο για την ποιότητά και την αριστεία του, στηρίζει ενεργά τις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από τον Olympus Marathon, ο οποίος πλαισιώθηκε από ένα τριήμερο γεμάτο αθλητικά δρώμενα. Έτσι, βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών που έλαβαν συμμετοχή στον αγώνα και κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όριά τους, ενισχύοντας τη μοναδική τους προσπάθεια.

Ο αγώνας αποτέλεσε και φέτος πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, ενώ δυναμικό “παρών” στον αγώνα έδωσε και η AVRA Running Team, η οποία συμμετέχει στις αθλητικές εκδηλώσεις ανά τη χώρα. Φέτος, 23 τολμηροί εργαζόμενοι και φίλοι της Coca-Cola Τρία Έψιλον αψήφησαν τις δυσκολίες και αποτέλεσαν την ομάδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, σημειώνοντας μάλιστα υψηλές επιδόσεις, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αθλητικούς αγώνες στην Ελλάδα.

Με τη συμμετοχή της, η ομάδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ μετέφερε, για ακόμη μία φορά, το ηχηρό μήνυμα της άθλησης και της προσπάθειας, με σύμμαχό της τον ενθουσιασμό και την καλή διάθεση.

Στο χωριό των χορηγών, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποδέχθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό του, όλους εκείνους που ήθελαν να κάνουν ένα διάλειμμα δροσιάς πριν ή μετά τον αγώνα. Εκεί, αθλητές και μη, φρόντισαν την ΑΥΡΑ τους και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

ΑΥΡΑ στο πλευρό των δρομέων του 15ου Olympus Marathon

Η Ναταλία Παπαναστασίου, Senior Brand Manager ΑΥΡΑ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίξαμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Olympus Marathon, αυτόν τον εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα, με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Ζήσαμε μία συγκλονιστική εμπειρία και ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς που βοηθήσαμε τους αθλητές να φροντίσουν την ΑΥΡΑ τους, προσφέροντάς τους την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε μία από τις δυσκολότερες ορεινές διαδρομές και πέτυχαν τον στόχο τους».

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ «αγκαλιάζουν» και υποστηρίζουν με συνέπεια αθλητικές δράσεις, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την προσήλωσή τους στις αξίες της σωστής ενυδάτωσης και προάγοντας την καλή φυσική κατάσταση.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στο www.frontisetinavrasou.gr, www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr και www.youtube.com/avrawater.

 

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το mega plant Σχηματαρίου και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite το μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, το παγωμένο τσάι FUZETEA αλλά και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca colahellenic.com και το Facebook

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MORE STUFF

More in MORE STUFF

Θεατρική Ομάδα Κωφών «ΤΡΕΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ»

H Θεατρική Ομάδα Κωφών «ΤΡΕΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ» παρουσιάζει το έργο «Ιστορίες Φαντασμάτων από την Ιαπωνία»

Asteropi ChainaFebruary 21, 2020
Celia Kritharioti: Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια “σάρωσε” στα φετινά ΒRIT AWARDS 2020

Celia Kritharioti: Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια “σάρωσε” στα φετινά ΒRIT AWARDS 2020

Asteropi ChainaFebruary 21, 2020
Κέρδισε προσκλήσεις για το Mad About Arts by Campari 2020!

Κέρδισε προσκλήσεις για το Mad About Arts by Campari 2020!

Asteropi ChainaFebruary 21, 2020
Drive-in Cinema: η ιδέα πίσω από την δημιουργία του, η ακμή του και η «ανηθικότητά» του

Drive-in Cinema: η ιδέα πίσω από την δημιουργία του, η ακμή του και η «ανηθικότητά» του!

Asteropi ChainaFebruary 20, 2020
10ος κύκλος ReGeneration

10ος κύκλος ReGeneration: Οι αιτήσεις άνοιξαν και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 2 Μαρτίου

Asteropi ChainaFebruary 19, 2020

Οι Pet Shop Boys θα εμφανιστούν στο Release 2020!

Asteropi ChainaFebruary 19, 2020
Mad About Arts by Campari 2020

Mad About Arts by Campari 2020 “Unexpected Creativity Awards”

Asteropi ChainaFebruary 18, 2020
Οι πιο hot fashion δημιουργίες, εμπνευσμένες από εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά επιτεύγματα!

Οι πιο hot fashion δημιουργίες, εμπνευσμένες από εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά επιτεύγματα!

Asteropi ChainaFebruary 17, 2020
YouthSpeak Forum

Το YouthSpeak Forum επιστρέφει πιο ηχηρό από ποτέ!

Asteropi ChainaFebruary 14, 2020