Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μας δροσίζει και κάνει τη ζωή μας καλύτερη λανσάροντας τη νέα συσκευασία του με 24% λιγότερο πλαστικό!

Η νέα συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ έρχεται για να ενισχύσει την οικολογική μας συνείδηση και να μας θυμίσει ότι Εδώ μαζί μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος!

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον καινοτομεί και λανσάρει τη νέα φιάλη με 24% λιγότερο πλαστικό (PET). Πιστό στη φροντίδα του περιβάλλοντος, το ΑΥΡΑ με τη νέα ελαφρύτερη φιάλη μας παροτρύνει να συμμετέχουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος βελτιώνοντας την καθημερινότητά μας.

Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, διαχρονικά ταυτισμένο με τις περιβαλλοντικές του δράσεις, πρωτοπορεί και υιοθετεί την καινοτόμα ελαφρύτερη φιάλη με 24% λιγότερο πλαστικό στις συσκευασίες 500ml και 1,5L, συμβάλλοντας ενεργά στη μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων και του όγκου απορριμμάτων. Είναι ενδεικτικό ότι με τη νέα συσκευασία, η μείωση των ρύπων από τη μείωση υλικού της νέας συσκευασίας ανέρχεται σε 1.806.780 kg CO2 που ισοδυναμεί με εξοικονόμηση ρύπων από 10.479.326 χλμ. οδήγησης ή 16.098.412 χλμ. πτήσης ενός αεροπλάνου! Επιπλέον, η νέα φιάλη λόγω του ειδικού σχεδιασμού της, ελαχιστοποιεί τον όγκο της με μια μόνο κίνηση, δίνοντας μας τη δυνατότητα να την ανακυκλώνουμε ευκολότερα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, μας υπενθυμίζει για ακόμη μια φορά την αξία του νερού στην καθημερινή μας ζωή: Αναπόσπαστο κομμάτι ζωής και δροσιάς, το νερό αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού καθώς αποτελεί περίπου το 60% του σώματός μας, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία βασικών λειτουργιών όπως η μεταφορά των συστατικών και του οξυγόνου στα όργανα και τους ιστούς, η ελαστικότητα της επιδερμίδας, η λειτουργία των νεφρών καθώς και η ρύθμιση της θερμοκρασίας μας. Η καθημερινή ενυδάτωση του οργανισμού είναι απαραίτητη και ακόμη πιο έντονη τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές. Επιπρόσθετα, για να αποφύγουμε την αφυδάτωση, ακόμη και στην πιο ήπια μορφή της, καθώς και τα συμπτώματα που τη συνοδεύουν όπως ο πονοκέφαλος, η αίσθηση αδυναμίας και κόπωσης, πρέπει να φροντίζουμε την επαρκή μας ενυδάτωση πριν διψάσουμε, γι’ αυτό έχουμε πάντα μαζί μας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Το νερό όπως και οποιοδήποτε άλλο μη αλκοολούχο ρόφημα αποτελούν σημαντικούς συμμάχους στην καθημερινή φροντίδα της ενυδάτωσής μας ενώ ιδιαίτερο ρόλο μπορούν να παίξουν και τα φρούτα και τα λαχανικά με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό.
Με τη νέα του συσκευασία, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κάνει τη ζωή μας καλύτερη!

A 28462 A 28470
Join us on:

Facebook: www.facebook.com/avragreen.gr
YouTube: www.youtube.com/avragreen
Website: www.avragreen.gr
Λίγα Λόγια για το Φυσικό Mεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά το 1989. Εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Το 2005 λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), με έξυπνους κι αστείους ήρωες να πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές «ιστορίες» σε κάθε ετικέτα. Το 2006, λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *