Το έκανε και πάλι το «θαύμα» του ο Justin Bieber

Εκεί που νομίζαμε ότι ο Justin Bieber αποφάσισε να αφήσει πίσω του τα σκάνδαλα των τελευταίων μηνών και να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του επερχόμενου άλμπουμ του, ήρθε ακόμη μια ατασθαλία του νεαρού σταρ να μας προσγειώσει απότομα!

Ο Justin και η παρέα του βρίσκονταν καθοδόν για το αεροδρόμιο και φαίνεται πως η διαδρομή τους φάνηκε λιγάκι βαρετή με αποτέλεσμα να αναζητήσουν μια μικρή συντροφιά στα τσιγάρα μαριχουάνας. Όταν έφτασαν τελικά στην πύλη του αεροδρομίου και άνοιξαν τις πόρτες της πολυτελούς λιμουζίνας τους, δημιουργήθηκε ένα σύννεφο καπνού το οποίο ανάγκασε τον πιλότο ο οποίος ήταν παρών εκείνη τη στιγμή να δηλώσει πως χρειαζόταν μάσκα οξυγόνου για να αναπνεύσει!

Σαν να μην έφταναν αυτά, όταν ζητήθηκε από τον Justin να υπογράψει την απόδειξη της πιστωτικής του κάρτας, εκείνος αναρωτήθηκε απορημένος σε ποιον υπογράφει αυτόγραφο. Τουλάχιστον όπως μετέφερε ο πιλότος στο ΤΜΖ, κατά τη διάρκεια της πτήσης ο τραγουδιστής ήταν ήσυχος και ας ελπίσουμε να παραμείνει έτσι ώστε σύντομα να ακούσουμε τα νέα του τραγούδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *