Το «ευχαριστώ» του Johnny Depp στους θαυμαστές που τον στήριξαν για το διαζύγιο του

Μετά από μια δύσκολη χρονιά με το πολύκροτο διαζύγιο του από την Άμπερ Χερντ, τις κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά εναντίον της ίδιας, αλλά και τον θάνατο της μητέρας του, ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος στην τελετή απονομής των «People’s Choice Awards».


 

Ο 53χρονος αστέρας του κινηματογράφου, ο οποίος κέρδισε το βραβείο για το «Αγαπημένο Είδωλο σε ταινία», παραδέχτηκε πως η στήριξη των θαυμαστών του είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτόν. Όπως τόνισε ο ίδιος: «Ήρθα εδώ για έναν και μόνο έναν λόγο. Ήρθα εδώ για εσάς, τον κόσμο, που σε οποιαδήποτε κακή ή καλή στιγμή σταθήκατε δίπλα μου και με εμπιστευθήκατε. Σας ευχαριστώ. Με καλέσατε με μεγάλη ευγένεια εδώ απόψε για ακόμα μια φορά. Το εκτιμώ. Δεν έχετε ιδέα πόσο πολύ το εκτιμώ. Έχω επηρεαστεί βαθύτατα από την ευγένεια σας και την αναγνώριση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένεια μου. Γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα να στέκομαι μπροστά σας και να σας λέω ευχαριστώ και ότι πραγματικά νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω. Διότι με μεγάλη ειλικρίνεια, όλοι ξέρουμε ότι κανείς μας, και ιδιαίτερα εγώ, δεν θα στεκόμασταν εδώ αν δεν ήσασταν όλοι εσείς».

nintchdbpict000295354264

Ο διάσημος ηθοποιός στη συνέχεια έστρεψε το βλέμμα του προς τον ουρανό και είπε «Κάνε χαμό Μπέτι Σου» αναφερόμενος στη μητέρα του, Μπέτι Σου Ντεπ, η οποία έχασε τη ζωή της τον περασμένο Μάιο στα 81 της χρόνια. Μόλις τρεις μέρες αργότερα η σύζυγος του Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *