Το “Avengers: Infinity War” έχει τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία του κινηματογράφου!

Το Avengers: Infinity War έχει τις μεγαλύτερες εισπράξεις

Πρόλαβες να το δεις;

 

Από το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολών της πιο αναμενόμενης ταινίας της χρονιάς, το “Avengers: Infinity Wars” έχει τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία του κινηματογράφου! Ας αφήσουμε τους αριθμούς να μιλήσουν από μόνοι τους όμως.

Πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 4 χιλιάδες αίθουσες σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά σκόραρε η μεγαλύτερη παρέα υπερηρώων σπάζοντας το ρεκόρ για το υψηλότερο εγχώριο κινηματογραφικό άνοιγμα όλων των εποχών! Με την ταινία να οδεύει στη δεύτερη εβδομάδα προβολών της, όλα δείχνουν πως έχει εκθρονίσει την ταινία Star Wars: The Force Awakens που μέχρι τώρα κρατούσε την πρώτη θέση, με 248 εκατομμύρια δολάρια.

Το Avengers: Infinity War έχει τις μεγαλύτερες εισπράξεις

Στην νέα ταινία η Marvel μας χαρίζει την απόλυτη superheoroes squad καθώς στην αρχική ομάδα (Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Scarlet Witch κ.α.) προστίθενται οι Guardians of the Galaxy, ο νέος Spiderman, ο Doctor Strange, ο πιο πρόσφατος επιτυχημένος ήρωας Black Panther και πάρα πολλοί ακόμα. Γιατί;

Διότι η μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη μας, ο Thanos έρχεται προς αναζήτηση των Infinity Stones και δεν θα λυπηθεί κανέναν που θα μπει στο δρόμο του για να τον εμποδίσει!

Το Avengers: Infinity War έχει τις μεγαλύτερες εισπράξεις

Όλοι λένε πως ο Thanos είναι αμείλικτος και υπάρχουν κάποιοι θάνατοι στην ταινία. Είναι αλήθεια; Τι ακριβώς συμβαίνει; Όλα θα τα μάθετε στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Το Infinity War δεν έχει σπάσει όμως μόνο τα ρεκόρ για τις κινηματογραφικές αίθουσες στην Αμερική!

Δείτε τα εξωφρενικά ποσά και τα ρεκόρ που έχει σπάσει σε εισπράξεις παγκοσμίως στην επόμενη σελίδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *