Το 4o ‘BACK TO SCHOOL EVENT’ στη Σπάρτη, είναι γεγονός!

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής σεζόν και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το ‘Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης’, με τη συνεργασία τοπικών επιχειρήσεων, πραγματοποιεί το 4ο BACK TO SCHOOL EVENT!


 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/9 στις 18:30 μ.μ., στον πολυχώρο YaBalla 8×8.

Φέτος το γεγονός ενισχύεται με ένα σημαντικό μήνυμα σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό κίνημα κατά της σχολικής βίας, το ‘Be You’, με ιδρυτή τον Jim Varouni. Ένα μήνυμα – εφόδιο στο σχολείο, για όλους τους μικρούς μας φίλους. Το μήνυμα είναι: ‘Όχι στο bullying, ναι στη διαφορετικότητα’.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρία μέρη.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι επιχειρήσεις με περίπτερα παρουσιάζουν εκπτώσεις και επιθυμητές προσφορές, ενώ άλλες μοιράζουν σχολικά είδη και δώρα σε όλους τους μικρούς μας φίλους.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, το Ωδείο Μελοποιία: Band Program ‘WASTED YOUTH’, με υπεύθυνο τον Δημήτρη Βούρα, θα κρατήσει μουσική συντροφιά σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ ύστερα το ανερχόμενο νεανικό μουσικό συγκρότημα NOVEM, έρχεται από την Αθήνα για να ξεσηκώσει τους πάντες μέχρι τη λήξη της ξεχωριστής βραδιάς.

Το τρίτο μέρος, αποτελεί και το κλείσιμο της βραδιάς, με κλήρωση υποτροφιών, πολλών δώρων από όλες τις επιχειρήσεις και αυτόγραφα για λίγους τυχερούς από καλλιτέχνες όπως τους VEGAS, Barrice, Τaty & άλλους.

JOIN THE EVENT: https://www.facebook.com/events/119505465068322/

backtoschoolfinal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *