Την πιο κεφάτη ατμόσφαιρα φέρνει το «Celebrity Game Night»!

Με τη Σμαράγδα Καρύδη στο MEGA

Την Παρασκευή 26/11, στις 22:00, στο φιλόξενο σκηνικό του «Celebrity Game Night» πνέει κυπριακός αέρας. Ο Τάσος Τρύφωνος, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Στέφανος Μιχαήλ στην πρώτη ομάδα, και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Ευρυδίκη και ο Μαρίνος Κόνσολος στη δεύτερη, ανταγωνίζονται για να χαρίσουν τη νίκη στον αρχηγό-παίκτη της ομάδας του, και δίνουν πάσες ο ένας στον άλλο με πειράγματα και αστεία. Ποιος θα αποδειχτεί το μεγαλύτερο πειραχτήρι;

Τα παιχνίδια «Πάρ’ το πάνω σου», «Μίλα στην κορνίζα», «Popped Quiz», «Πιάσε το μικρόφωνο» και «Πού πας» γίνονται αφορμή για τις πιο διασκεδαστικές αναμετρήσεις. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η μουσική και το τραγούδι ανεβάζουν τη διάθεση. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παίρνει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει ανάμεσα στα παιχνίδια, αλλά και προκαλεί τη Σμαράγδα σε ένα challenge με κυπριακά τραγούδια, με συνοδεία από τους Playmobeat, την μπάντα του «Celebrity Game Night», και τον τραγουδιστή Άρι Πετράκη.

Δείτε εδώ το trailer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *