Την…κακομαθαίνει: Πάρτι για τα 41α γενέθλια της Eva Mendes οργάνωσε ο Ryan Gosling!

Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση της κορούλας τους έκαναν Eva Mendes και Ryan Gosling!

Το ζευγάρι που πριν έξι μήνες καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, αποφάσισε να το ρίξει έξω, γιορτάζοντας τα 41α γενέθλια της ηθοποιού. Όπως θα δείτε και στο φωτοτεπορτάζ, ο 34χρονος Ryan Gosling διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για την σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, στο «Moonlight Rollerway», όπου έκαναν… skating!

Το «παρών» στο πάρτι έδωσαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ενώ από το event δεν θα μπορούσε να λείπει η 6 μηνών κορούλα του ζευγαριού Esmeralda, την οποία η νταντά της είχε καλυμμένη με μια κουβερτούλα, μεταφέροντας την στο χώρο του πάρτι προσεκτικά, ώστε να την προστατέψει από τους φωτογράφους, καθώς τόσο η Mendes όσο και ο Gosling, έχουν δηλώσει πως στόχος τους είναι να κρατήσουν την ιδιωτική ζωή της κορούλαςτους όσο περισσότερο γίνεται, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Να σημειώσουμε πάντως, πως η 41χρονη ηθοποιός μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού λάμπει, ενώ κατά την έξοδο της από το πάρτι δεν σταμάτησε να χαμογελά πλατιά, φορώντας ένα εντυπωσιακό πράσινο παλτό D&G, αξίας 1.329 ευρώ.

Δείτε τους:

U U U U U U U

 

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *