Τι λενε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο - Mad TV
Mad Weekend

Τι λενε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τι λενε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου επικρατεί μέσα σας η ψυχρή λογική κι έχετε μια διάθεση να κάνετε την αυτοκριτική σας ώστε να εντοπίσετε λάθος χειρισμούς από μέρους σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Αν είστε αμερόληπτοι και παραδεχτείτε τα λάθη σας απέναντι στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, τότε θα έχετε συντονιστεί με αυτή τη διέλευση, με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη, σας χαρίζει την απαραίτητη ενέργεια για να έχετε ένα πολύ δημιουργικό διήμερο, ταυτόχρονα όμως αυξάνει και την ερωτική σας διάθεση, οπότε αν έχετε ερωτικό σύντροφο ο πόθος σας θα είναι έντονος, κι αν όχι είστε αποφασισμένοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, ενδεχομένως να προβληματιστείτε σχετικά με τον προορισμό, τις καιρικές συνθήκες ή ακόμη και την παρέα με την οποία θα είστε, οπότε μια σχετική σπαρίλα από την πλευρά σας είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς υπάρχει μια συνθήκη που σας χαλάει τη διάθεση. Μη στέκεστε σε λεπτομέρειες και κοιτάξτε να ευχαριστηθείτε τις στιγμές ξεγνοιασιάς. Έντονα είναι τα συναισθήματα αγάπης και γενναιοδωρίας, οπότε θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα χρήματα που θα ξοδέψετε μέσα στο διήμερο, ώστε να μη βρεθείτε αργότερα σε αδιέξοδο. Προσέξτε, γιατί ανάμεσα στα οικεία σας πρόσωπα μπορεί να τη χωθούν και διάφοροι τρακαδόροι που θα θέλουν να επωφεληθούν από την απλόχερη στάση σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ένα ζήτημα υγείας που σας απασχολεί, ίσως να δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποια είναι για εσάς η κατάλληλη θεραπεία και να πρέπει να στραφείτε και σε εναλλακτικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το όποιο πρόβλημα. Μετακινήσεις που σκοπεύατε να κάνετε μέσα στο διήμερο μάλλον θα πρέπει να αναβληθούν, ώστε να μη χειροτερέψει η κατάστασή σας. Η αίσθηση γαλήνης και ασφάλειας που εκπέμπετε στους άλλους, έχει σαν αποτέλεσμα κάποιος (ίσως ένας φίλος ή ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον) να θέλει να εξομολογηθεί σε εσάς προσωπικά του θέματα που τον προβληματίζουν και να σας δοθεί η ευκαιρία μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία να έρθετε ακόμη πιο κοντά μια και οι συμβουλές σας θα τον βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και ξεκινάει η μέρα σας με αρκετή διάθεση και όρεξη για να κάνετε κάτι που θα σας ξεκουράσει και θα σας βγάλει απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ενδεχομένως από το απόγευμα και μετά να έρθετε σε ρήξη με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και να πάνε στράφι τα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας. Καθώς έχετε αγανακτήσει από τα επαναλαμβανόμενα ψέματα και τη μυστικοπάθεια που μπαίνει εμπόδιο στη σχέση σας, ίσως αποφασίσετε πως δεν υπάρχει λόγος για να προσπαθείτε πλέον. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε άνθηση και θέλετε να διασκεδάσετε παρέα με φίλους, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με το χειρισμό των χρημάτων σας και να μην ξεφύγετε από τα όρια. Βόλτες και νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα σας συναρπάσουν.

ΛΕΩΝ
Η σχέση σας με τη μητέρα ενδεχομένως να περνάει κρίση και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με περισσότερη κατανόηση και ευαισθησία οτιδήποτε είναι αυτό που μπορεί να σας απογοητεύει και να σας προκαλεί οργή. Η συζήτηση με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, σας βοηθά να ξεμπλοκάρετε σύντομα και να γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί. Το διήμερο είναι γεμάτο επαφές κι επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα και καθώς έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας για ουσιαστικές συζητήσεις, καταφέρνετε να αποσυμπιεστείτε και τελικά να απολαύσετε στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Εκδρομές και ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί σε θέματα οδήγησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονη είναι η ανάγκη σας να είστε το επίκεντρο της προσοχής κι επικεντρώνεστε στη βελτίωση της εμφάνισής σας και γενικά στην προσωπική σας φροντίδα, ώστε μέσα στο διήμερο να λάμπετε. Αγορές για τον εαυτό σας κυρίως είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε το look σας και μαζί μ’ αυτό και τη διάθεσή σας. Μια διαφωνία με ένα φιλικό σας πρόσωπο για λεπτομέρειες, σας προκαλεί αρχικά εκνευρισμό καθώς δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε πίσω εσείς απ’ την πλευρά σας, σύντομα όμως επανέρχονται οι ισορροπίες εξαιτίας της διαλλακτικής του στάσης. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, πάρτε μαζί σας τα κατάλληλα ρούχα, γιατί μια ευαισθησία με το αναπνευστικό είναι πιθανό να σας βγει στην πορεία.

ΖΥΓΟΣ
Αν σκοπεύετε να πάρετε δουλειά στο σπίτι, ξανασκεφτείτε το καθώς είναι κατάλληλη στιγμή για να προσέξετε λίγο τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, οπότε αν είναι κάτι που μπορεί να περιμένει, προτιμήστε να το αφήσετε στο γραφείο. Εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας κάνοντας κάτι δημιουργικό που θα σας ξεκουράσει και θα στρέψει τη σκέψη σας σε ευχάριστα πράγματα. Καθώς οι προτάσεις για εξόδους και ψυχαγωγία είναι πολλές, σας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ευχαριστεί και μάλιστα με τα κατάλληλα άτομα που είστε σίγουροι πως θα περάσετε τέλεια. Ίσως ο σύντροφός σας να έχει στο μυαλό του ένα πιο ήρεμο διήμερο, οπότε εκεί θα πρέπει να δείτε πως μπορείτε να τα συνδυάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε όλο αδημονία για το Σαββατοκύριακο κι έχετε τα πάντα οργανωμένα ώστε να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο με διαδικασίες, αλλά υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να καθυστερήσετε λιγάκι τα σχέδιά σας, καθώς προκύπτει ένα ζήτημα υγείας ενός παιδιού σας που σας προκαλεί άγχος, αλλά ευτυχώς αντιμετωπίζεται γρήγορα. Κατάλληλες μέρες για να κάνετε μια εκδρομή και να επισκεφτείτε φίλους που ζουν στην εξοχή, ώστε να συνδυάσετε φύση με καλή παρέα. Μουσική, χορός και επικοινωνία είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς επίσης και νέες γνωριμίες που δε θα περάσουν απαρατήρητες από μέρους σας. Επιστρατεύστε τον αυθορμητισμό και το χιούμορ σας, ώστε να δημιουργήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν σας πιέζουν οι γύρω σας για ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που αισθάνεστε πως δεν έχετε και πολλή διάθεση για να ακολουθήσετε, μην καταπιέζεστε και κάντε αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη ο οργανισμός σας. Ενδεχομένως να επιλέξετε έναν ήρεμο τρόπο να περάσετε το διήμερο, με στόχο την σωματική και ψυχική σας ευεξία. Δεν είναι ανάγκη να πάρετε τα βουνά για να χαλαρώσετε. Μπορείτε και στο χώρο σας. Εκμεταλλευτείτε το διήμερο κάνοντας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και αποσπούν τη σκέψη σας από κάθε τι δυσάρεστο. Αθληθείτε, ασχοληθείτε με κηπουρική, κουρέψτε το γκαζόν, παίξτε με τα παιδιά σας ή τα σκυλιά σας και μην ξεχνάτε να δείξετε στο σύντροφό σας πόσο πολύτιμος είναι για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν και οικονομικά βρίσκεστε σε μια καλή φάση δίχως να υπάρχει κάτι που να σας ζορίζει, ίσως να νιώσετε περισσότερο την ανάγκη να περάσετε ένα όμορφο διήμερο παρέα με λίγους φίλους σε μια όμορφη τοποθεσία, απ’ το να βρεθείτε σε ένα πολύβουο μέρος που μόνο κούραση και άγχος θα σας γεμίσει. Μια ένταση την Κυριακή είναι πιθανή λόγω ασυνεννοησίας, αλλά καταφέρνετε σύντομα να ξαναβρείτε τις ισορροπίες δίχως να διαταραχθούν οι σχέσεις σας. Πιθανή αλλεργία σας ταλαιπωρεί για λίγο και ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε μια θεραπεία για να την αντιμετωπίσετε. Δοκιμάστε τα κατάλληλα βότανα για να απαλλαχθείτε σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια μελαγχολική διάθεση που σας πιάνει, δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια για να εκμεταλλευτείτε το διήμερο προς όφελός σας και είναι κάτι που προκαλεί αρκετή απογοήτευση στα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Για να μη μεταδώσετε τη διάθεσή σας και στους άλλους, προσπαθήστε να καταπολεμήσετε την ακεφιά σας, ώστε να περάσετε ένα αρμονικό διήμερο. Αν δεν είστε απ’ αυτούς που τους αρέσει η πολυκοσμία κι ο θόρυβος, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πιο ήρεμα μέρη για να περάσετε το διήμερο σε περίπτωση πάντα που σκοπεύετε να ταξιδέψετε. Αν πάλι είστε απ’ τους υπερκοινωνικούς που τρελαίνονται για δυνατή μουσική και χορό, τότε είστε τυχεροί, γιατί όπου κι αν βρεθείτε, πιθανόν να έχει πάρτι.

ΙΧΘΥΣ
Ένα ταξίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα και να αποσυμπιέσετε και λίγο το μυαλό σας από καθημερινά ζητήματα που σας στρεσάρουν. Προσέξτε μια μικροαδιαθεσία, ώστε να μην επιδεινωθεί και σας χαλάσει τα σχέδια. Την Κυριακή, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε με το ταίρι σας για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι, σας παρασύρει ο ξέφρενος ρυθμός που επικρατεί γύρω σας και είστε έτοιμοι να κάνετε νέες γνωριμίες δίχως να σας ενδιαφέρει και πολύ ποια θα είναι η μετέπειτα εξέλιξη.

Πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mad Weekend

More in Mad Weekend

10 γλυκά που δεν σου πάει η καρδιά να τα φας!

Evangelos GiannopoulosJune 10, 2016

Viral: Lamborghini 300.000 λιρών παίρνει φωτιά στη μέση του δρόμου!

Evangelos GiannopoulosMay 5, 2016

Το ζεϊμπέκικο του Παντελίδη που έμεινε στην ιστορία

Evangelos GiannopoulosFebruary 18, 2016

Πως θα ήταν το “Harry Potter” αν ήταν εφηβική ρομαντική κομεντί! Τέλειο video

SpirosJanuary 22, 2016

Τα καλά του photoshop: Πως θα ήταν οι διάσημες σταρ με …παραπανίσια κιλά και ψωμάκια

Evangelos GiannopoulosJanuary 22, 2016

5 μικρά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να ξυπνάς το πρωί πιο εύκολα!

Evangelos GiannopoulosNovember 25, 2015

Τρελό γέλιο: Γι’αυτό οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απαγορευτεί για πάντα η είσοδος σε αεροπλάνο!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Αυτές είναι οι αδελφές 10 πασίγνωστων παρουσιαστριών, ηθοποιών και τραγουδιστών

Evangelos GiannopoulosNovember 20, 2015