Τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Έντονη είναι η ανάγκη σας για καλοπέραση και ανέσεις και παρ’ όλο που είστε στριμωγμένοι οικονομικά, δεν σκοπεύετε να κρατήσετε συντηρητική στάση όσον αφορά έξοδα για την προσωπική σας φροντίδα και ψυχαγωγία, κάτι που θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο πολύ σύντομα αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε για τις συνέπειες των πράξεων σας.   

Με την Αφροδίτη να τονώνει τον τομέα της επικοινωνίας, καταφέρνετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να γίνετε η ψυχή της παρέας όπου κι αν βρεθείτε, οπότε είναι κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν είτε για επαγγελματικούς, είτε για ερωτικούς λόγους. Αποφύγετε να περιαυτολογείτε συνεχώς, για να μην σας παρεξηγήσουν.     

ΤΑΥΡΟΣ

Τρώγεστε με τα ρούχα σας αυτές τις μέρες και μάλλον δεν θα τον γλυτώσετε τον καυγά αν δεν καταφέρετε να βρείτε τρόπους να εκτονώσετε την ένταση που νιώθετε. Όλα σας ενοχλούν, αλλά κυρίως τα ‘χετε με τον εαυτό σας καθώς θεωρείτε κάποιες επιλογές που έχετε κάνει απαράδεκτες και γι’ αυτό σας συμβαίνουν όλα αυτά σήμερα. Ηρεμήστε και προσπαθήστε να αλλάξετε ό, τι σας ενοχλεί από εδώ και στο εξής.   

Αρκετά ευοίωνες είναι οι προβλέψεις για τα ερωτικά σας, αρκεί να ξεπεράσετε έναν πρόσφατο χωρισμό που σας έχει κάνει επιφυλακτικούς καθώς φοβάστε να μην ξαναπληγωθείτε. Μην καταδικάζετε τους πάντες και προσπαθήστε να βγάλετε προς τα έξω την αξιαγάπητη πλευρά σας αν θέλετε πραγματικά να συνεχίσετε τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σας αρέσει το καλό φαγητό και παρά το γεγονός ό, τι έχετε βάλει ένα πρόγραμμα με στόχο να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας, μέσα στο διήμερο αποφασίζετε να κάνετε μια παύση για να απολαύσετε όλα αυτά που έχετε στερηθεί, προσεχτικά όμως, ώστε να μην πάρετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα κιλά που έχετε χάσει.. Επίσης, προσέξτε θέματα υγείας που έχουν σχέση με το αναπνευστικό σας σύστημα.   

Την Κυριακή, μια συζήτηση με το σύντροφο σας σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για εσάς αν αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ή μπορεί να σημάνει και το τέλος σε περίπτωση που νιώσετε πως έχετε φτάσει σε τέλμα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μεγάλες αλλαγές έρχονται στο προσκήνιο.     

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκοτσέζικο ντους έχει γίνει η διάθεση σας με τις μεταπτώσεις που παθαίνετε κάθε τρεις και λίγο, σε σημείο να μην ξέρουν οι γύρω σας πώς να σας φερθούν. Η τάση που έχετε να αναλύετε τα πάντα σας προκαλεί περαιτέρω προβληματισμό και έχετε μπλοκάρει. Αφεθείτε στη μαγεία της στιγμής κι αφήστε για λίγο στην άκρη τις ανικανοποίητες προσδοκίες σας αν θέλετε πραγματικά να βρείτε νόημα στη ζωή σας.   

Αν σκοπεύατε να κάνετε μια εκδρομή με την οικογένεια, προσπαθήστε να είστε χαλαροί ώστε να μην κουβαλήσετε μαζί σας την ένταση της καθημερινότητας, ειδάλλως δεν υπάρχει κανένας λόγος να τραβηχτείτε πόσα χιλιόμετρα μακριά για να αναμασάτε εφιαλτικά ζητήματα καθημερινής τρέλας. Μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε και στο σπίτι σας.     

Διαβάστε τις προβλέψεις για Λέων, Παρθένο, Ζυγό και Σκορπιό στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *