Τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το astrologos.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο φέρνει εντάσεις  και αναταραχές, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις  8-10 Απριλίου. Ακόμη, η όψη αντίθεσης  Άρη –Δία  η οποία γίνεται ακριβείας, φέρνει στο προσκήνιο  οικονομικά, νομικά και διαδικαστικά θέματα τα οποία μπορεί να σας στεναχωρήσουν, να σας «ξεβολέψουν» κατά κάποιο τρόπο. Η Αφροδίτη δείχνει ότι μπορεί κάποιοι φίλοι σας είναι απατηλοί, και ενδέχεται να σας εξαπατήσουν. Την Κυριακή, με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο, τα πράγματα εξομαλύνονται κάπως, γενικότερα όμως  το τριήμερο αυτό θα πρέπει οι κινήσεις σας να είναι πολύ μετρημένες  γιατί μπορεί να υπάρξουν παγίδες  οι οποίες θα σας δημιουργήσουν οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα.

Ταύρος

Το τριήμερο αυτό δεν είναι ευνοϊκό για εσάς τους Ταύρους, ειδικά την Κυριακή που το τετράγωνο της Αφροδίτης( κυβερνήτη πλανήτη σας)  με τον Ποσειδώνα δείχνει απογοητεύσεις και λάθη σε οικονομικό επίπεδο. Για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Μαΐου, όπως ήδη έχουμε αναφέρει από τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχει ένταση, ενώ θέματα που έχουν σχέση με οικογενειακές σας καταστάσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Οι Ταύροι του Απριλίου μπορεί να έχετε σημαντικές συζητήσεις, ενώ η Νέα Σελήνη δείχνει ότι μπορεί να έχετε κάποια απωθημένα  που έρχονται τώρα στην επιφάνεια.  Βέβαια, στο τέλος αυτού του Σαββατοκύριακου που ο  Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο θα μάθετε πολλά και θα λειτουργήσετε εντελώς διαφορετικά. Προσέχετε λοιπόν τις κινήσεις που θα κάνετε, αλλά αν παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ προσεκτικά.

Δίδυμοι

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής (κυβερνήτης πλανήτης σας) μπορεί να φέρνει σε εσάς τους Διδύμους μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες, παρά το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη λειτουργεί προς όφελος όσων είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου (γύρω στις 19-20  Ιουνίου) μιλώντας για νέα ξεκινήματα, ουσιαστικά θα πρέπει να προσέχετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας οι οποίοι μπορεί να παρέμβουν στην προσωπική σας ζωή και να χαλάσουν γενικότερα την ατμόσφαιρα. Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 25-27 Μαΐου προσέχετε την κοινωνική σας ζωή, όπου, ειδικά την Κυριακή,  μπορεί να προκύψουν λάθη, εξαπατήσεις, αλλά και συναισθηματικές απογοητεύσεις γενικότερα.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο μιλά για  νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, τα οποία όμως θα είναι αρκετά δύσκολα. Για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 10 Ιουλίου  η ανάγκη σας για αλλαγές θα είναι πιεστική, ενώ οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Γενικότερα, ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει σχέση με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας φορτίσει. Το τριήμερο αυτό είναι πολύ μπερδεμένο.

 

Δείτε τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *