Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη!

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε καλεί να διεκδικήσεις περισσότερα στον οικονομικό τομέα αλλά και να αμυνθείς απέναντι σε όσους/ες «καλοβλέπουν» τα κεκτημένα σου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με την χρήση φυσικών σκευασμάτων κι αν χρειαστεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στα ζώα ή τα φυτά σου.

Ερωτικά
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που δεν έκανες.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να επεκτείνεις το ανθρωπιστικό σου έργο και σε πρόσωπα που κινούνται έξω από την «αυλή» σου, είναι όμως… βέβαιο ότι ανάμεσα τους υπάρχουν και κάποιοι/ες που στοχεύουν απλά στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, κάτι που όταν το συνειδητοποιήσεις, με την συνδρομή του ενεργού Άρη, ίσως γίνει αιτία κι αφορμή για προστριβές και εντάσεις.

Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε μια συμπεριφορά ή επιλογή προσώπου για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Πέρα όμως από τις υποσχέσεις του «Όφεως» για έναν «παράδεισο» που δεν θα έρθει ποτέ, δες και τις δικές σου ευθύνες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εξυπηρετεί κάθε πρόθεση σου να εξωραΐσεις τον χώρο σου, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον που είναι προσφιλές σε σένα αλλά και στους δικούς σου ανθρώπους. Παράλληλα όμως, ο Άρης σου συνιστά να έχεις άριστα αντανακλαστικά στις μετακινήσεις σου, αφού το τετράγωνο του με τον Ερμή μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων, που θα σου… χρειαστούν!

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας ίσως συμβάλλει σε μια κρίση εμπιστοσύνης στην σχέση σου και παρά τις «έντεχνες» προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα… εντελώς αντίθετα!

 

 

δείτε τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *