Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις επαφές και τις συγκεντρώσεις σε «οικογενειακό» κλίμα κι ίσως βρεθείς στην ευχάριστη θέση να θυμηθείς τα παλιά, παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε ωθεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στο σπίτι σου, τακτοποιώντας τους αποθηκευτικούς χώρους σου, και εμπλουτίζοντας το περιβάλλον σου με πράγματα που έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για σένα.

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στην λήψη μιας σημαντικής απόφασης σε σχέση με την προσωπική σου ζωή κι ίσως βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να καταλήξεις οριστικά σε σχέση με το τι είναι αυτό που ζητάς. Κι όταν αφεθείς στο «μοιραίο», τότε θα λάβεις και το «δώρο» σου!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσουν τις επαφές σου, ίσως μάλιστα κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι για να δεις από κοντά τις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν θέματα σχετικά με τις σπουδές, την επιμόρφωση αλλά και την επαγγελματική σου κατάρτιση. Παράλληλα μπορεί να πάρεις πίσω κάποια δανεικά ή να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως πρέπει να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου από τον χώρο της εργασίας σου, αφού εκεί φαίνεται να εδρεύουν κάποιοι κρυφοί καημοί! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνο με λόγια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ερμής εξυπηρετεί άριστα τις οικονομικές σου βλέψεις κι είναι πιθανό να σου γίνει μια επικερδής πρόταση. Ακόμη μπορεί να ωφεληθείς από την πώληση παλαιών αντικειμένων ή αντίθετα να περιέλθουν στην κατοχή σου κληροδοτήματα αλλά και αντικείμενα ή έγγραφα ιστορικής αξίας. Παράλληλα ίσως ξαναπέσει στο «τραπέζι» μια πρόταση συνεργασίας ή μια συμφωνία που είχε «παγώσει» στο παρελθόν.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να βρεθείς στην αγκαλιά ενός προσώπου που σε νιώθει και σε καταλαβαίνει. Για να συμβεί αυτό όμως, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις πρώτα μια παλιά υπόθεση που «σέρνεται» στην ζωή σου.

 

δείτε τα υπόποιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *