Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις επαγγελματικές συνεργασίες κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση, μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Ακόμη, ίσως έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον πρόσωπο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίτευξη των στόχων σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν αλλά και τα συρτάρια σου, όπου μπορεί να κρύβονται πολλά και χρήσιμα.

Ερωτικά
Οι επιλογές σου αυξάνονται και πληθύνονται, αφού στις δικές σου προσωπικές αναζητήσεις έρχονται να προστεθούν και κάποια «αιτήματα» από πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα και χρησιμοποιούν… μεσάζοντες για να σε προσεγγίσουν!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Ζυγό προάγουν κάθε προσπάθειά σου να βελτιώσεις τις εργασιακές σχέσεις σου κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να προβείς σε μια επωφελή νομική ρύθμιση. Επιπλέον οι συνθήκες ευνοούν την διάδοση ή την διαφήμιση του έργου σου, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, είναι πιθανό να αναβιώσουν καλές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να συναντήσεις καιρό.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις εξαρτήσεις του, χαράσσοντας μια νέα πορεία. Διαφορετικά κινδυνεύεις να «κολλήσεις» επί… μακρόν σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που σίγουρα δεν σου κάνει καλό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Ερμής σε καλεί να ασχοληθείς ξανά με κάτι που είχες εγκαταλείψει στο παρελθόν, ενώ γενικότερα φαίνεται ότι οι λύσεις στα αδιέξοδα του παρόντος μπορούν να έλθουν από τα παλιά! Παράλληλα, ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να συνάψεις μια επικερδή συμφωνία ή απλά να ενώσεις τις δυνάμεις σου, με σκοπό την ευκολότερη διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης που σε ταλαιπωρεί καιρό.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να αλλάζει προσωρινά τους κανόνες του «παιχνιδιού», από την δική σου πλευρά όμως εκείνο που προέχει δεν είναι μια αναβίωση με «ημερομηνία λήξης» αλλά το να… εμπεδώσεις τα διδάγματα του παρελθόντος!

 

 

δείτε τα υπόποιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *