Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα και την αναζήτηση τρόπων για να εξασφαλίσεις τα αναγκαία. Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη σε ωθεί να διοχετεύσεις την ενεργητικότητα και το πάθος σου σε εργασίες που κρίνεις ως πολύ σημαντικές κι… αλίμονο σε όποιον/α σου πάει κόντρα!

Ερωτικά
Η ορμή σου είναι τόσο «πειστική», που μπορείς σχετικά εύκολα να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το πραγματικά δύσκολο όμως είναι να δώσεις στην σχέση σου μια σχετικά μακροχρόνια προοπτική.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Επιπλέον, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις διεκδικήσεις σου, κάτι που μαζεύει γύρω σου φανατικούς υποστηρικτές αλλά και «ορκισμένους» εχθρούς!

Ερωτικά
Σφοδρές επιθυμίες, πάθη, ζήλιες ανταγωνισμοί και διεκδικήσεις συνθέτουν ένα μάλλον «κλασικό» ερωτικό σκηνικό, όπου ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει την διάθεση σου στην στιγμή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα καλείσαι να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, παίρνοντας αν χρειαστεί και κάποιες αποφάσεις που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα όμως ο ενεργός Άρης μπορεί να δημιουργήσει ποικίλες εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αναγκάζοντας σε να πάρεις θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς.

Ερωτικά
Ο Ερμής στο Ζυγό σε καλεί να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην χρησιμότητά τους και τις αμοιβαίες εξυπηρετήσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα από αυτές.

 

 

δείτε τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *