Tι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7 Φεβρουαρίου - Mad TV
Mad Weekend

Tι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

Tι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες ιδέες που είχατε σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, αποφασίζετε να τις αφήσετε προσωρινά στην άκρη καθώς το μόνο που σας ενδιαφέρει στην προκειμένη φάση, είναι η σιγουριά κι η σταθερότητα. Οι ρυθμοί σας χαλαρώνουν και κάποιες υποχρεώσεις μπορούν να μεταφερθούν για κάποια άλλη στιγμή. Έχετε μια έντονη επιθυμία να ταξιδέψετε και να κάνετε καινούριες γνωριμίες, οπότε το μόνο που σας μένει είναι να το οργανώσετε. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να μη μείνετε και πολύ ικανοποιημένοι τελικά από το αποτέλεσμα ίσως γιατί δεν θα σας αρέσει και τόσο η τοποθεσία, οι συνθήκες, ακόμη κι η παρέα που θα έχετε. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Από νωρίς το πρωί, αισθάνεστε ενοχλημένοι από τη συνεχή προσοχή και την τάση ενός οικείου σας προσώπου να ελέγχει την κάθε σας κίνηση κι αποφασίζετε να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις, για να αποβάλλετε και τον εκνευρισμό που σας προκαλεί η συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αργότερα μέσα στη μέρα, αισθάνεστε πιο ελεύθεροι και σας δίνεται η ευκαιρία να οργανώσετε το διήμερό σας όπως ακριβώς θέλετε. Την Κυριακή, η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οργάνωση της γκαρνταρόμπας σας και πιθανόν να ανακαλύψετε αρκετά διαμαντάκια που με μια τροποποίηση από εσάς μπορείτε να τα μεταμορφώσετε σε σύγχρονα κομμάτια και να είστε μέσα στη μόδα. Επίσης, είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και χαλάρωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να επιμένετε περισσότερο για να πετύχετε αυτό που θέλετε και να μην επιτρέπετε στους άλλους να αποφασίζουν συνεχώς για εσάς. Μια ένταση που προκύπτει λόγω διαφορετικών απόψεων σχετικά με τη βραδινή σας έξοδο, την ξεπερνάτε σύντομα αν φερθείτε ευγενικά και χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να πείσετε κάποιον που θα μουλαρώσει επιμένοντας να γίνει το δικό του. Παρότι είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, ενδεχομένως την Κυριακή να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας ώστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, να οργανώσετε το χώρο σας και να ξεκουράσετε το μυαλό σας δίχως καμία ενόχληση από τρίτους. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερό σας χρόνο κάνοντας κάτι δημιουργικό που θα συμβάλλει στην τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που προκύπτουν μέσα στο διήμερο σας αναγκάζουν να αναβάλετε τα σχέδια που είχατε, αλλά είναι προς όφελός σας αυτές οι αλλαγές καθώς γίνονται για επαγγελματικούς λόγους που θα ενισχύσουν τα οικονομικά σας άμεσα. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένα ωράρια για εσάς, οπότε μη χάνετε τη διάθεσή σας και ξεμπερδέψτε με τις δουλειές σας μια ώρα αρχύτερα. Την Κυριακή, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσετε χρόνο στο σύντροφό σας και να κάνετε κάποιες εξόδους που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχικά ώστε να τονώσετε τη σχέση σας. Καλό φαγητό σε ένα όμορφο περιβάλλον με την κατάλληλη μουσική, μπορούν να κάνουν θαύματα στον ψυχισμό σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε ζοριστεί πολύ μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, οπότε το μόνο που αναζητάτε είναι να μην αναφερθείτε καθόλου σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας ώστε να ξεκουράσετε κυρίως το μυαλό σας κι έπειτα το σώμα σας. Καθώς έχετε πήξει στην κυριολεξία να είστε καθισμένοι όλη μέρα σε ένα γραφείο με τον υπολογιστή αγκαλιά, ενδεχομένως να σας φανεί αρκετά χαλαρωτικό ότι ασχολείστε με τη φροντίδα του χώρου σας. Συναντήσεις με φίλους είναι μέσα στο πρόγραμμα και νιώθετε έντονα την ανάγκη να βγείτε και να διασκεδάσετε. Κάντε το δίχως δεύτερη σκέψη καθώς είναι κάτι που θα σας ανεβάσει την ψυχολογία και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας ευχάριστα. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή κι έχετε έναν ακόμη λόγο να νιώθετε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στο διήμερο δεν πρόκειται να συμβούν τίποτα συνταρακτικά γεγονότα, αντιθέτως επικρατεί μια ηρεμία και γαλήνη που πραγματικά την απολαμβάνετε. Καθώς δεν έχετε τίποτα να σας ζορίζει και να σας ρίχνει το ηθικό, είστε γεμάτοι όρεξη να δημιουργήσετε, να ψυχαγωγηθείτε και να εκφράσετε τα αισθήματά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Συναντήσεις και βόλτες με φίλους σας χαρίζουν στιγμές ξενοιασιάς και νιώθετε ασφαλείς ακόμη και σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Προσέξτε την Κυριακή θέματα υγείας καθώς υπάρχει περίπτωση να μην υπολογίσετε σωστά τις αλλαγές του καιρού και να την αρπάξετε αν δεν ντυθείτε κατάλληλα. Αποφύγετε τις έντονες αυξομειώσεις θερμοκρασίας και μην ξεθαρρεύετε από τις λίγες στιγμές ηλιοφάνειας. Η Σελήνη σας χαρίζει αρκετή από τη λάμψη της και μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε ένα παθιασμένο ειδύλλιο.

ΖΥΓΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να παραβλέψετε όλα τα εμπόδια και τις αντιξοότητες που σας παρουσιάζονται και να επικεντρωθείτε σε απλά καθημερινά πράγματα που έχουν τελικά και την μεγαλύτερη αξία. Ακόμη κι η παρεξήγηση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο παύει να σας ενοχλεί και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι πως θα περάσετε όμορφα το χρόνο σας παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποια οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν, θα πρέπει να τα προσεγγίσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη δώσετε έμφαση και να βγάλετε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας από την άσχημη ψυχολογία που μπορεί να έχουν. Ελέγξτε την παρόρμησή σας και σκεφτείτε δυο φορές προτού δώσετε τις κατάληλες απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια εμπόδια σε σχέση με τα επαγγελματικά σας τα ξεπερνάτε δίχως να σας παίρνει από κάτω μια και είστε αποφασισμένοι να βγείτε νικητές μέσα από αυτή τη μάχη. Η αυτοπεποίθησή σας και η σιγουριά που νιώθετε για τις ικανότητές σας, δεν σας αφήνουν να το βάλετε κάτω, με αποτέλεσμα να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις μέσα στο διήμερο. Κοινωνικά είστε σε μια πολύ καλή φάση και μέσα από τις επαφές σας πιθανόν να προκύψει μια συνεργασία. Αν κάποιες συμπεριφορές φίλων σας έχουν κουράσει, ενδεχομένως να ψάξετε για καινούριες παρέες που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας και θα ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επικοινωνία είναι αυτό που σας λείπει κι όχι σαχλαμαρίσματα και συζητήσεις άνευ περιεχομένου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες σας βγάζουν για μια ακόμη φορά ασπροπρόσωπους και καταφέρνετε να φέρετε βόλτα ακόμα και τους πιο δύσπιστους όσο αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Καθώς δεν έχετε συνηθίσει να χάνετε, χρησιμοποιείτε με μεγάλη επιτυχία διάφορα τεχνάσματα για να πετύχετε το σκοπό σας. Προσέξτε τα χρήματά σας καθώς υπάρχει κίνδυνος λόγω βιασύνης κι απροσεξίας να χάσετε ορισμένα στα καλά καθούμενα. Μια σύντομη εκδρομή που προκύπτει την Κυριακή, σας γεμίζει με χαρά και νιώθετε εντελώς ανανεωμένοι έπειτα από την επαφή σας με τη φύση. Καλή παρέα και βόλτες μέσα στο δάσος έχουν πραγματικά θεραπευτικές ιδιότητες για τον οργανισμό και την ψυχολογία σας. Μην ξεχάσετε να ντυθείτε κατάλληλα αν πάρετε τα βουνά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περιμένατε πως και πώς να έρθει το Σαββατοκύριακο για να το ρίξετε κι εσείς λίγο έξω, ενδεχομένως όμως μια αδιαθεσία του συντρόφου σας να μη σας επιτρέψει να πραγματοποιήστε τα σχέδια σας, κάτι που αρχικά θα σας απογοητεύσει, σύντομα όμως το ξεπερνάτε και περνάτε στιγμές θαλπωρής παρέα με τον αγαπημένο σας. Μια καλή ταινία και φαγητό πλούσιο σε βιταμίνες είναι μια όμορφη ιδέα για να ψυχαγωγηθείτε. Την Κυριακή αποφύγετε συναντήσεις με άτομα που ξέρετε εκ των προτέρων πως θα σας εκνευρίσουν. Προκειμένου να κάνετε μια έξοδο και να γυρίσετε πίσω με τα νεύρα κορδόνια, επιλέξτε άλλη παρέα, ώστε να εξασφαλίσετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγο μελαγχολικούς και κακόκεφους σας βρίσκει από νωρίς η μέρα και ίσως να σκέφτεστε να ακυρώσετε ότι είχατε σχεδιάσει για το Σαββατοκύριακο καθώς δεν έχετε καμία διάθεση για κοινωνικές επαφές και εξόδους. Ευτυχώς από το απόγευμα και μετά ξαναβρίσκετε τη χαμένη σας διάθεση και έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας που θα συμβάλλει στην ψυχική σας ανάταση. Αν σας έχει πιάσει άγχος για την υγεία σας και φοβάστε να κυκλοφορήσετε σε πολυσύχναστα μέρη για να μην κολλήσετε καμιά ίωση, καλό θα είναι να πάρετε κάποιες προφυλάξεις και να μην κλειστείτε μέσα μόνο γι αυτό. Εκ των πραγμάτων θα βρεθείτε ανάμεσα σε πλήθος, οπότε μη σας πιάνει πανικός κι ενημερωθείτε πως μπορείτε να προφυλαχτείτε.

ΙΧΘΥΣ

Αν σας προβληματίζει η έξοδός σας με μια συγκεκριμένη παρέα γιατί δεν ταιριάζουν πλέον τα γούστα σας, δεν υπάρχει λόγος να καταπιέζεστε. Επιδιώξτε να βρεθείτε με κόσμο που σας κάνει να νιώθετε ευχάριστα και όχι να περιμένετε πότε θα περάσει η ώρα να γυρίσετε σπίτι σας. Κάποιες καινούριες γνωριμίες σας τονώνουν τη διάθεση και ίσως προκύψει και μια σύντομη εκδρομή που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αποβάλετε κάθε δυσάρεστη σκέψη. Την Κυριακή, είναι ιδανική μέρα για ψυχαγωγία παρέα με τα παιδιά σας και αν καταφέρετε να ξεμπερδέψετε με τις υποχρεώσεις σας σύντομα, θα έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Μια όμορφη ταινία το απόγευμα είναι ότι καλύτερο για εσάς τους κινηματογραφόφιλους.

 

 

 

Πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mad Weekend

More in Mad Weekend

10 γλυκά που δεν σου πάει η καρδιά να τα φας!

Evangelos GiannopoulosJune 10, 2016

Viral: Lamborghini 300.000 λιρών παίρνει φωτιά στη μέση του δρόμου!

Evangelos GiannopoulosMay 5, 2016

Το ζεϊμπέκικο του Παντελίδη που έμεινε στην ιστορία

Evangelos GiannopoulosFebruary 18, 2016

Πως θα ήταν το “Harry Potter” αν ήταν εφηβική ρομαντική κομεντί! Τέλειο video

SpirosJanuary 22, 2016

Τα καλά του photoshop: Πως θα ήταν οι διάσημες σταρ με …παραπανίσια κιλά και ψωμάκια

Evangelos GiannopoulosJanuary 22, 2016

5 μικρά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να ξυπνάς το πρωί πιο εύκολα!

Evangelos GiannopoulosNovember 25, 2015

Τρελό γέλιο: Γι’αυτό οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απαγορευτεί για πάντα η είσοδος σε αεροπλάνο!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Αυτές είναι οι αδελφές 10 πασίγνωστων παρουσιαστριών, ηθοποιών και τραγουδιστών

Evangelos GiannopoulosNovember 20, 2015