Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια κι όλες οι αποφάσεις που παίρνετε έχουν μια λογική συνέπεια, εκτός από αυτές που έχουν σχέση με την ερωτική σας ζωή. Εκεί επικρατεί ένα χάος που σας βγάζει για λίγο από τους ρυθμούς σας, αλλά η ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις, σας βοηθά να διατηρήσετε τις ισορροπίες.   Μια αδέξια αντίδραση ή μια λάθος κουβέντα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις οπότε πρέπει να είστε προσεχτικοί πως θα φερθείτε μες το διήμερο (ανεξάρτητα από τα ερεθίσματα που θα σας δοθούν), ώστε να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία. Αν αισθάνεστε πως δεν έχετε περιθώρια να κρατήσετε διαλλακτική στάση, καλύτερα να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πολυάσχολο πρόγραμμά σας δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια για να οργανώσετε μια εκδρομή που τόσο την έχετε ανάγκη, με αποτέλεσμα να είναι κάπως πεσμένη η ψυχολογία σας, αλλά στην πορεία βρίσκετε τρόπους για να χαλαρώσετε και να ψυχαγωγηθείτε, εκμεταλλευόμενοι όσο ελεύθερο χρόνο σας μένει. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, ώστε να μην πάει χαμένο το διήμερο.   Οι ερωτικές σας διαθέσεις μπορεί να σας εκπλήξουν ακόμη κι εσάς τους ίδιους καθώς διαπιστώνετε πως αρχίζετε να βλέπετε ερωτικά ένα φιλικό σας πρόσωπο. Αν σας προκαλεί αμηχανία το ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης με τον φίλο σας, καλύτερα να βάλετε κάποια όρια στις ορέξεις σας, όσο είναι καιρός.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κατάλληλη μέρα για να ζητήσετε κάποια χάρη ή να θέσετε ορισμένα ζητήματα που σας απασχολούν στο έτερον ήμισυ, καθώς οι πλανητικές επιρροές ευνοούν τον τρόπο που σας βλέπουν οι γύρω σας και είναι πολύ εύκολο για εσάς να πετύχετε αυτό που θέλετε, αρκεί να είστε ευγενικοί και χαριτωμένοι. Θέματα οικιακών φθορών που σας χαλούν τη διάθεση, σας τα τακτοποιεί ένας φίλος, οπότε δεν χρειάζεται να δυσανασχετείτε.   Η Σελήνη σας προκαλεί έντονα την ανάγκη να βρεθείτε σε έναν μακρινό προορισμό παρέα με φιλικά σας πρόσωπα και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης κι επικοινωνίας. Πάντως αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μπορείτε και πάλι να περάσετε όμορφα κι ας είναι και κάπου κοντά. Καλή παρέα αν υπάρχει, όλα είναι εφικτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, η δουλειά σας δεν σταματάει σχεδόν ποτέ και είναι κάτι που μπορεί να σας φέρει στα όριά σας αν δεν βάλετε εσείς οι ίδιοι ένα πρόγραμμα που θα το τηρείτε. Όσο κι αν είναι δύσκολο, θα πρέπει να επιδιώξετε ώστε να εξοικονομείτε χρόνο αποκλειστικά για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας, για να υπάρχει και κάποιο νόημα για όλο το τρέξιμο που ρίχνετε.   Η Κυριακή δεν σας επιφυλάσσει απρόοπτα, οπότε σας δίνεται η ευκαιρία να επενδύσετε στην τόνωση της προσωπικής σας ζωής. Πάρτε το σύντροφό σας και αφιερώστε τη μέρα ώστε να διασκεδάσετε και να ξεκουράσετε κυρίως το πνεύμα σας. Ενδιάμεσα στη μέρα, η ενασχόληση με κάποιο σπορ, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εκτόνωσή σας.

ΛΕΩΝ

Κατάλληλη μέρα το Σάββατο για να αφιερώσετε χρόνο στα πρόσωπα της οικογένειας που σας έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα κι έχουν αρχίσει να ανησυχούν για εσάς. Κλειδώστε επαγγελματικά ζητήματα στο γραφείο κι εξαντλήστε το χρόνο σας με στόχο την τόνωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων και ταυτόχρονα του οργανισμού σας.   Την Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα να ασχοληθείτε με τον κήπο ή το μπαλκόνι και γενικά να κάνετε ορισμένες παρεμβάσεις στο χώρο σας που θα τονώσουν τη διάθεσή σας. Αν είστε από τους τυχερούς με κήπο, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που έχετε να έρθετε σε επαφή με τη φύση. Άλλοι παίρνουν τα βουνά για να απολαύσουν λίγο πράσινο, κάτι που για σας είναι μπορεί να είναι δεδομένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα καλά με τα επαγγελματικά σας, αλλά νιώθετε ένα κενό που μπορεί να μην ξέρετε που οφείλεται. Προφανώς σας λείπει η ανθρώπινη επαφή κι αναζητάτε σε λάθος κατευθύνσεις τρόπους να καλύψετε τα αισθηματικά κενά σας. Προσπαθήστε να μη μείνετε μέσα αυτό το διήμερο, αλλά να επικεντρωθείτε στη βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας κι ανανεώστε τη διάθεσή σας.   Κάποιοι φίλοι σας την Κυριακή, ενδεχομένως να προσπαθήσουν να σας φέρουν σε επαφή με κάποιο πρόσωπο, μπας και ξεκολλήσετε από τον πρώην σας επιτέλους. Μην τους πάρετε απ’ τα μούτρα, για το δικό σας καλό προσπαθούν, ασχέτως αν σας φαίνεται κάπως παλιομοδίτικη η απόπειρά τους. Μείνετε ανοιχτοί και μην αποκλείετε κανέναν προτού τον γνωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα σπουδών δεν σας αφήνουν και πολλά περιθώρια να απολαύσετε ένα ξεκούραστο διήμερο κι ενδεχομένως να σας πιάσει μελαγχολία και άρνηση να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Και μόνο στη σκέψη πως κάποιοι άλλοι μπορεί να χοροπηδάνε υπό την μουσική υπόκρουση σε κάποιο club αποσυντονίζεστε, οπότε βγάλτε τα όλα αυτά απ’ το μυαλό σας και παραμείνετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας. Σε λίγο καιρό θα χοροπηδάτε κι εσείς και μάλιστα θα’ χετε έναν σημαντικό λόγο: αυτόν της επιτυχίας.   Κάποια ψέματα που έχετε ανακαλύψει σχετικά με το σύντροφό σας είναι κάτι που σας ε΄χει απογοητεύσει κι ενδεχομένως να αποφασίσετε πως δεν μπορεί να προχωρήσει η σχέση σας από τη στιγμή που δεν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Αν θεωρείτε πως δεν είναι η στάση σας που τον οδήγησε σε τέτοιου είδους ενέργειες, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε αν θα συνεχίσετε ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σκοπεύετε να φύγετε στο εξωτερικό για σπουδές ή για κάποιο σεμινάριο, εκμεταλλευτείτε το διήμερο για να κάνετε την απαραίτητη έρευνα, ώστε να είστε ενημερωμένοι εγκαίρως τι κατεύθυνση θα ακολουθήσετε. Χρησιμοποιείστε το διαδίκτυο για να σας λυθούν τυχόν απορίες, αλλά μη διστάσετε να ζητήσετε και τη συμβουλή ενός φιλικού σας προσώπου. Δεν είναι κακό να θέλετε να ενημερωθείτε.   Την Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα να την περάσετε με την οικογένεια και τα παιδιά, ώστε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο της εβδομάδας. Κάποιες παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καλή λύση για να ευφρανθεί η ψυχή σας και να ξεκουραστεί το πνεύμα και το σώμα σας. Ντυθείτε κατάλληλα, γιατί ο καιρός είναι ύπουλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας έχει πιάσει μια τρέλα με τα επαγγελματικά σας και δεν σκέφτεστε τίποτα πέρα από αυτά, με αποτέλεσμα να έχουν τεντωθεί τα νεύρα του συντρόφου σας και με το δίκιο του. Ξεκολλήστε λίγο από καθημερινά ζητήματα κι υποχρεώσεις και προσπαθήστε να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, γιατί στο τέλος θα μείνετε εσείς κι οι επιτυχίες σας να κοιτάζεστε..   Μια ξαφνική εισβολή την Κυριακή από συγγενικά σας πρόσωπα σας γεμίζει με άγχος κι εκνευρισμό και θα πρέπει να σκαρφιστείτε μια γρήγορη δικαιολογία για να ξεγλιστρήσετε. Στην ανάγκη, παραστήστε πως είστε άρρωστοι, ώστε να ξεμπερδεύετε σύντομα (αν φιλοτιμηθούν να σας αφήσουν στην ησυχία σας).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας επηρεάζει τη διάθεσή σας κι ενώ έχετε ένα σωρό εναλλακτικές προτάσεις για να περάσετε ένα όμορφο διήμερο, εσείς δεν μιλιέστε σαν να είστε παρεξηγημένοι με τους πάντες. Αν νιώθετε πως δεν μπορείτε να αντεπεξέρθετε κοινωνικά, αφήστε το για κάποια άλλη στιγμή που θα είστε πιο κεφάτοι. Επικεντρωθείτε στην ξεκούρασή σας και μην προβληματίζεστε λόγω της αδράνειας που σας χαρακτηρίζει.   Προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, ήρθε η στιγμή για να τα θέσετε επί τάπητος και να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Φυσικά υπάρχει κι η πιθανότητα να το ‘χετε ήδη, απλώς να μην το εκτιμάτε όσο πρέπει. Κουβεντιάστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να αναθερμανθεί κι η σχέση σας μέσα απ’ το επικοινωνιακό κομμάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας έχει απογοητεύσει το γεγονός πως ενώ είστε συνεχώς με κόσμο, δεν μπορείτε να έχετε μια ουσιαστική επικοινωνία που θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε από μέσα σας όλα αυτά που σας ζορίζουν, με αποτέλεσμα να θέλετε να βγάλετε τους πάντες απ’ τη ζωή σας και να κινηθείτε σε νέες κατευθύνσεις, ώστε να συναντήσετε άτομα με περισσότερο περιεχόμενο. Κάντε το, αλλά κρατήστε κι ορισμένους γύρω σας που αξίζουν.   Θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, αλλά δεν είστε σίγουροι για τον προορισμό που επιλέξατε κι είστε μες την αμφιβολία. Μην προβληματίζεστε και προσπαθήστε να το απολαύσετε καθώς θα σας δοθεί εκ των πραγμάτων η ευκαιρία να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο με διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας.

ΙΧΘΥΣ

Ότι διευθετήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διευθετήθηκε. Τώρα, όσο και να σκοτίζετε το μυαλό σας, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε προσπαθήστε να αφήσετε κατά μέρος υποχρεώσεις και άγχη κι ασχοληθείτε με την ψυχική και σωματική σας ευεξία.   Ίσως ορισμένα επιτεύγματά σας να μην τα εκτιμάτε όσο θά ‘πρεπε, οπότε ένας τρίτος που θα σας τα επισημάνει, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε το χαμένο σας κουράγιο και θα επανακτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγία, είναι αυτά στα οποία θα πρέπει να επενδύσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

 

 

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *