Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να δραστηριοποιηθείς με κάθε τρόπο και θα αποδεχτείς μια πραγματικότητα που ήταν δύσκολο να παραδεχτείς. Η προετοιμασία σου για μια εκκαθάριση σε όλα τα επίπεδα θα σε πιέσει αλλά θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ θα σου δημιουργήσει υποχρεώσεις που θα σε φέρουν σε μια κατάσταση στην οποία θα πρέπει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Μερικές φορές νιώθεις ότι χάνεις το συναίσθημά σου γιατί μοιράζεσαι σε πολλά και διάφορα και δε μπορείς να συντονιστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια αναδόμηση και την κάνεις επί τόπου γιατί διαφορετικά θα χάσεις κάποιες ευκαιρίες οι οποίες σου ανοίγονται σε συνθήκες δύσκολες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η δύναμη και η σταθερότητα σε βοηθούν και τώρα που βρίσκεις ευκαιρία να επεκταθείς και νιώθεις ασφαλής, κάνεις αυτά που θέλεις με μεγάλη ευκολία και άνεση.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις εύκολα να σου ξεφύγει κάτι που θέλεις πάρα πολύ. Για αυτό ο Ιχθύς θα σου δώσει την δυνατότητα να νιώσεις πολύ πιο καλά και να επεκταθείς με σιγουριά και ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να κάνεις κάτι που θα σου δώσει την απαραίτητη υλική ασφάλεια αλλά και επιτυχία γι’ αυτό πιθανόν θα κλείσεις μια συμφωνία η οποία είναι πολύ καλή για τα δεδομένα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ό, τι και να πεις, ό, τι και να κάνεις δε θα σταματήσεις μια κατάσταση η οποία δεν είναι και εύκολη για σένα, σχετική με θέματα σπιτιού ή οικογένειας και θα αναγκαστείς να κάνεις αλλαγές που όμως θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σου. Πιθανόν να αγχωθείς με θέματα που πρέπει να ερευνήσεις και να είσαι πολύ λεπτολόγος/α.
Ερωτικά: Θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να μην χαθεί το συναίσθημά σου αλλά ίσως να υπερβάλλεις σε αναλύσεις ή νεύρα και να χαλάσει η σχέση σου. Με τον Τοξότη θα υπάρχουν αλλαγές και πιθανόν να μην μπορείτε εύκολα να τα βρείτε λόγω έντασης και εκνευρισμού.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά σε υποθέσεις που δεν είχες δώσει ιδιαίτερη προσοχή γιατί τα αποτελέσματα θα είναι μπερδεμένα. Οπότε θα πρέπει να ξεμπερδέψεις όλα αυτά που είναι αναγκαία για να μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και θα κάνεις αυτό που είναι ωφέλιμο για σένα με ένα πολύ έξυπνο και ευέλικτο τρόπο. Η καλή σχέση με συγγενικά πρόσωπα θα σου φτιάξει το κέφι γιατί θα ανταλλάξετε όμορφα λόγια μεταξύ σας.
Ερωτικά: Η σχέση με Παρθένο θα είναι τόσο δυνατή που θα σε παρασύρει και θα κάνεις αρκετές αλλαγές στην ζωή σου λόγω της καλής επικοινωνίας και επαφής. Οπότε θα σχεδιάσετε μαζί μια εκδρομή ή ένα μικρό ταξίδι που θα δώσει καινούργιο αέρα στην σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν επιδιώκεις κάποιες συμφωνίες, κάνε τις τώρα γιατί θα κερδίσεις χρήματα που ούτε καν τα περίμενες. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις ξεκάθαρα συμβόλαια.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Πολλές καταστάσεις σε ωθούν προς μια κατεύθυνση μεθόδου και λογικής. Ίσως να σε προσγειώνουν κιόλας αλλά θα ξεπεράσεις κάποιες αοριστίες που αφορούν στο θέμα ενός ακινήτου ή μιας προσφοράς που πρέπει να κάνεις για αγορά υλικών.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ αποσαφηνίζεται πλέον γιατί θα βάλεις την λογική κάτω και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσετε τις μεταξύ σας διαφορές. Η απόφασή σου πάντως θα είναι καθοριστική για το αν θα ζήσεις με ένα άτομο ή όχι. Με τον Δίδυμο ή Τοξότη μπορεί να δημιουργηθεί μια διαφωνία για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναδεικνύεις τα πρακτικά προσόντα σου και ευτυχώς δεν έχεις μεγάλες φιλοδοξίες χωρίς αντικείμενο και στόχο. Προσγειώνεσαι και τελικά σου κάνει καλό σε όλες τις δουλειές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είσαι σε μια φάση που προσπαθείς να βελτιώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες και κάθε τι που σε αγχώνει και σου δημιουργεί στρες ή αρνητικές σκέψεις. Η συμπεριφορά σου απέναντι σε φίλους μπορεί ξαφνικά να γίνει απότομη και ίσως εξαφανιστείς χωρίς καμία αιτιολογία.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ταύρο είναι σημαντική για σένα και θα καθορίσει το επόμενο βήμα σου. Επειδή νιώθεις την ανάγκη να βελτιώσεις την ζωή σου και κυρίως την συναισθηματική δεν θα επιτρέψεις να γίνουν εις βάρος σου αδικίες ή ακόμα και άσχημες ανατροπές.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου φαίνεται δύσκολο να βρεις ένα καλό συνεταιρισμό γιατί οι απαιτήσεις σου πιθανόν να είναι αυξημένες και πιστεύεις ότι αυτό το διάστημα δεν θα είναι εύκολο να γνωρίσεις άτομα που θα είναι επιβοηθητικά σε σένα.

 

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην 2η σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *