ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι βιαστικές και όχι μετρημένες αλλά τουλάχιστον θα δείξεις έντονο συναισθηματισμό που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με άτομα που αγαπάς και εκτιμάς περισσότερο. Πιθανόν οι μαγειρικές σου ικανότητες να σου φανούν χρήσιμες.
Ερωτικά: Αλλάζεις πολύ την συμπεριφορά σου και από εκεί που ήσουν ανοικτό βιβλίο και με ένα χαμόγελο στο στόμα ίσως τώρα να έχεις μεγαλύτερη ευερεθιστότητα αλλά και ευαισθησία. Η επιθυμία για οικογένεια θα είναι πολύ έντονη και ίσως το πολύ συναίσθημα να σου αλλάξει τελείως το προφίλ.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις και προστατεύεις όσο μπορείς τα κεκτημένα σου. Παρόλο που βρίσκεσαι σε μια φάση που αγωνιάς για το τι μέλλει γενέσθαι, ειδικά αν έχεις να κάνεις και με άλλα άτομα, εσύ προσπαθείς να μην χάσεις την διαίσθησή σου και την ευελιξία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Για σένα η οικογένεια είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που σε στηρίζει και την στηρίζεις και εσύ με την σειρά σου όσο περισσότερο μπορείς. Αυτό που σου λείπει είναι η αυτονομία η οποία μερικές φορές χάνεται εξαιτίας του στυλ που σχετίζεσαι. Αν κόψεις την εξάρτηση και έχεις αγάπη μαζί με διάθεση για ελευθερία θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι τον Κριό αλλά μερικές φορές φοβάσαι να τον πλησιάσεις γιατί είναι απότομος/η και καθόλου φιλικός/η. Για αυτό και με βάση τη διάθεση που έχεις να προστατεύσεις τον εαυτόν σου αν δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, μάλλον θα απομακρυνθείς. Αν πάλι είναι σοβαρό, θα συμπεριφερθείς συγκρατημένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πολιτική που έχεις σου ταιριάζει για να νοικοκυρέψεις τις διάφορες ελλείψεις σου και να καλύψεις όλα τα έκτακτα που μπορεί να τύχουν αυτή την στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να μαζέψεις και να προφυλάξεις οτιδήποτε σου ανήκει. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει κάτω από την πίεση ενός Αιγόκερω που σε βάζει μπροστά, προκειμένου να μεταχειριστείς σωστά αυτά που έχεις και από παράλογη χρήση κινδυνεύεις να χάσεις.
Ερωτικά: Από εκεί που το έπαιζες ελεύθερος/ηκαι ωραίος/α βρίσκεσαι ξαφνικά να διεκδικείς ένα άτομο που δεν είχες δείξει ενδιαφέρον μέχρι τώρα, αλλά νιώθεις ότι μπορεί να το χάσεις και αν είναι Καρκίνος, το συναίσθημα θα είναι πιο έντονο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να σφίξεις πολύ το χέρι σου και να βαδίσεις σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σου αλλιώς θα εκτεθείς γιατί τα έξοδα θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι παίρνεις ενέργεια περισσότερο από τον εαυτό σου και αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι τελικά θα τα καταφέρεις και δεν θα διασπάσαι από εδώ και από εκεί. Μπορεί να κάτσεις μόνος/η σου γιατί με αυτόν τον τρόπο γεμίζεις τις μπαταρίες σου.
Ερωτικά: Προσπαθείς να βγεις από τα αδιέξοδα που πιθανόν να έχεις δημιουργήσει εσύ με το μυαλό σου γιατί θέλεις όλα να γίνονται όπως κατά την γνώμη σου είναι το σωστό. Ίσως σήμερα να μην είσαι καθόλου συντροφικός/η αλλά καλό θα ήταν να μην εξαφανιστείς τελείως.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δράσεις πολύ δυναμικά και να βγάλεις το φίδι από την τρύπα με πρωτοβουλίες και τις κατάλληλες κινήσεις που θα σου υπαγορεύσει η διαίσθησή σου.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Λέων, Παρθένο, Ζυγό και Σκορπιό στην επόμενη σελίδα