MORE STUFF

Τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα!

Τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα!

Κριός

Έχουμε προφανώς μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα, η οποία φαίνεται πολύ θετική και που φέρνει ελπίδα και χρήμα, το οποίο δεν διέθετες και σε αφθονία τον τελευταίο καιρό. Παρ’ όλα αυτά μια μικρή προειδοποίηση, ο Άρης από τις 31 μπορεί μεν να σε βοηθήσει να βγάλεις χρήματα, αλλά μπορεί και με έναν μαγικό τρόπο να τα εξανεμίσει, που σημαίνει ότι θέλει οργάνωση η υπόθεση από την πλευρά σου. Και περνάμε στο θέμα των σχέσεων, που είναι και το επίμαχο λόγω της έκλειψης. Αντί να τα ψειρίζεις όλα με τους άλλους, το πώς φέρθηκες, το πώς σου φέρθηκαν, αναλύσεις επί αναλύσεων και άλλα τέτοια, προτείνεται να ασχοληθείς σοβαρά με τον εαυτό σου, να τον φροντίσεις, να αποσυνδέσεις λίγο “τη μοίρα σου” από τους άλλους, να σταματήσεις να νιώθεις εξαρτημένος από οποιονδήποτε, γιατί δεν είσαι και γιατί κάτι τέτοιο σε κάνει να νιώθεις αδύναμος και το να νιώθεις αδύναμος σε κάνει επιθετικό, και όλα τα παραπάνω, αν δεν σε κάνουν δυστυχή, σίγουρα πάντως δεν σε κάνουν και ευτυχή.

Ταύρος

Η ενέργεια επανέρχεται, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 31 και ο Απρίλιος προβλέπεται πολύ δραστήριος, αναζωογονητικός και με πολλά σχέδια και στόχους. Πιθανό και ένα ταξίδι, αυτές τις μέρες, και με καλή έκβαση του όποιου στόχου του. Χρειάζεται κάποια οργάνωση γιατί είναι πιθανό να βρίσκεσαι στην ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος, που μπορεί και να μην είναι και το πιο εύκολο και να υπάρχει και μια ένταση, λόγω της έκλειψης στον Ζυγό. Το ξέρουμε ότι δεν είναι και η καλύτερή σου να νιώθεις πίεση, είτε αυτή προέρχεται από μια κατάσταση, από ένα πρόσωπο είτε από την έλλειψη χρόνου, γιατί αμέσως αρχίζεις να πιέζεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου ακόμη περισσότερο, μέχρι σχεδόν να τον κατεδαφίσεις. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι μέρες θέλουν δουλειά που θα έχει όμως και σίγουρη ανταμοιβή. Για να αποφύγεις, πάντως, τον ψυχίατρο, οργανώσου σαν στρατιωτάκι.

Δίδυμοι

Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό δείχνει ότι μια υπόθεση ή θα προχωρήσει ή θα σταματήσει, πάντως απροσδιόριστη προφανώς δεν υπάρχει περιθώριο να παραμείνει. Και γενικότερα δείχνει ότι σε συναισθηματικό επίπεδο η ζωή σου μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επειδή είναι σημαντικό κάθε νέα γνωριμία να περνάει από τα φυσιολογικά της στάδια, δίνε λίγο χρόνο, και προσπάθησε να δείχνεις και μια σχετική ανοχή, χωρίς να βγάζεις γρήγορα και βιαστικά συμπεράσματα – θετικά ή αρνητικά – για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, είναι σημαντικό ότι βρίσκεσαι σε μια εξαιρετικά γόνιμη και δημιουργική περίοδο.

Καρκίνος

Οκέι, θέλει μια σχετική προσοχή με τις οικογενειακές σχέσεις αυτές τις μέρες, λόγω της έκλειψης σελήνης στις 4. Μπορεί, όμως, και μια υπόθεση που σε απασχολεί σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια να διευθετηθεί. Όσον αφορά τις σχέσεις: Το να θέτεις τα όριά σου είναι καλό, το να το κάνεις με διπλωματικό τρόπο, όμως, φαίνεται ότι είναι ακόμη καλύτερο. Υπάρχουν δύο επιλογές: Η μία είναι να ανταγωνιστείς, να μπεις σε διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν μπορείς για παράδειγμα να πέσεις θύμα χειρισμού και να το διατυμπανίσεις. Η άλλη είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, διπλωματικά, ευγενικά, ήρεμα και χωρίς να διατυμπανίσεις τίποτα. Εσύ διαλέγεις. Ενδιαφέρον έχουν οι φιλικές σχέσεις, η κοινωνική σου ζωή και οι συνεργασίες αυτές τις μέρες, όπως και το ότι μπορεί να μπεις και σε μια νέα σχέση.

Λέων

Ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για μια περίοδο κατά την οποία θα έχεις αρκετή δουλειά, αρκετές διαπραγματεύσεις και προφανώς θα αναλάβεις κάποια νέα εγχειρήματα. Θέλει οργάνωση η υπόθεση όταν μπαίνει ο Άρης στον δέκατο οίκο σου διότι η μπάλα χάνεται ευκόλως. Όσον αφορά την έκλειψη στον Ζυγό ή έχει να κάνει με μια συμφωνία ή με την επικοινωνία με ένα πρόσωπο που χρειάζεται προσοχή. Ίσως είναι ζητούμενο να έρθουν κάποια πράγματα στη ρεαλιστική τους διάσταση. Αν για παράδειγμα βρίσκεις μόνο αρνητικά σε έναν άνθρωπο μην τον συγκρίνεις με κάποιον άλλον, π.χ., κατά τη γνώμη σου χειρότερο για να πεις, οκέι, ας είμαι και ευχαριστημένος. Οι συγκρίσεις ανόμοιων πραγμάτων είναι άκυρες, και κανείς δεν είναι όμοιος με κανέναν. Μπορείς για τα πέντε αρνητικά που σκέφτεσαι για αυτόν, να θυμηθείς και πέντε θετικά. Έτσι έρχεται η ρεαλιστική άποψη για τον άλλον. Ίσως κάθε τι θα έπρεπε να το συγκρίνουμε με τον εαυτό του για να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα του. Και προς κάποια πλευρά θα κλίνει η ζυγαριά μετά, δεν γίνεται.

Παρθένος

Ο ένατος οίκος σου ενεργοποιείται και αυτό σημαίνει ταξίδια, ίσως και ένας έρωτας κατά τη διάρκεια ενός από αυτά, σπουδές, διεύρυνση οριζόντων και γνώσεων, δημιουργικότητα και μια άλλη οπτική γωνία γενικότερα. Η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα κάποιες φορές είναι καλύτερη από ό, τι κάποιες άλλες φορές. Αλλά τις περισσότερες, εξαρτάται από εσένα το πώς θα τη δεις. Βέβαια έχεις ανθρώπινη υπόσταση, και είναι “λογικό” τα δύσκολα να τα βλέπεις ως τέτοια. Το ότι είναι λογικό όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και η μόνη επιλογή που έχεις. Εφόσον, ως Παρθένος, έχεις μια τρομερή αναλυτική δυνατότητα, ίσως για εσένα να είναι τελικά ευκολότερο να βλέπεις κάτι σε όλες τους τις διαστάσεις, ώστε να το αντιλαμβάνεσαι καλύτερα και να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από αυτό ως εμπειρία.

Ζυγός

Η έκλειψη σελήνης στις 4 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, που σημαίνει ότι αφήνεις κάτι πίσω – οτιδήποτε – και προχωράς πολύ πιο δυνατός. Αυτό που αφήνεις θα μπορούσε να είναι μια δυσάρεστη ή τοξική κατάσταση ή θα μπορούσε να ολοκληρώνεις κάποιο εγχείρημα ή να απαλλάσσεσαι από μια εκκρεμότητα. Όπως και να έχει, μετά την έκλειψη διαπιστώνεις ότι ξημερώνει μια νέα ημέρα.

Υ.Γ. Τα οικονομικά σου θέλουν οργάνωση και ψυχραιμία, αν κάποιος λογαριασμός δεν είναι πιεστικός, άσ’ τον για το τέλος, γιατί κάπως μαζεύονται μαζί οι υποχρεώσεις (αλλά από την άλλη τις ξεφορτώνεσαι και όλες μαζί).

Σκορπιός

Πολλά είναι τα ενδεχόμενα σενάρια για τις σχέσεις σου μέσα στον Απρίλιο. Για παράδειγμα, μπορεί να τσιτώνεις πολύ εύκολα και να δημιουργούνται εντάσεις. Μπορεί όμως, όλη αυτή η ενέργεια που θα νιώθεις και θα διοχετεύεται σε αυτόν τον τομέα να έχει ως αποτέλεσμα μια νέα σχέση ή συνεργασία. Πάντως οι επίσημες, μακροχρόνιες και σοβαρές σχέσεις, είτε είναι συναισθηματικές είτε επαγγελματικές, περνάνε από διάφορα κύματα, αποκρυσταλλώνονται και συμβάλλουν στην εξέλιξή σου. Απλώς, χρειάζεται ορισμένες φορές ψυχραιμία, γιατί με τον Άρη στον έβδομο οίκο σου, μπορεί ή να την χάνεις περιστασιακά ή να βιάζεσαι να αντιδράς. Γύρω στις 4 μπορεί να έχεις τα υπαρξιακά σου λόγω της έκλειψης στον Ζυγό, αλλά αυτές οι σκέψεις θα σε οδηγήσουν σε ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα.

Τοξότης

Τους φίλους μας τους αγαπάμε. Αλλά δεν σημαίνει ότι όλα είναι πάντα τέλεια. Για παράδειγμα, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να μας προσφέρουν αυτά και κάποιοι άλλοι που μπορούν να μας προσφέρουν άλλα. Κάποιων τα όρια φτάνουν ως το τάδε σημείο και κάποιων άλλων ως το δείνα. Ίσως η έκλειψη στις 4 σε βάζει να τα σκεφτείς όλα αυτά, για ένα ή περισσότερα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Αν είναι ξεκάθαρο στο μυαλό σου το τι μπορείς να περιμένεις από τον άλλον, είναι ξεκάθαρες και οι “απαιτήσεις” σου από τη σχέση, είσαι δηλαδή πιο καλά και πιο ήρεμος μέσα σε αυτήν.

Υ.Γ. Συμβαίνει κάτι πολύ καλό, έχει να πέσει αρκετή δουλειά, η οποία θα φέρει και κέρδη, ίσως λόγω ενός νέου εγχειρήματος.

Αιγόκερως

Γεια σου Αιγόκερε, άλλη μια φορά θα ξεκινήσουμε με τα ερωτικά σου και όχι με τα επαγγελματικά σου, πώς σου φαίνεται αυτό; Ναι, ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σου, εισβάλλει μάλλον και φυσικά επειδή δεν είστε όλοι σε φάση να ερωτευθείτε μπορεί όλο αυτό να αφορά ένα δημιουργικό σχέδιο ή τη σχέση σου με τα παιδιά σου ή και την απόφασή σου να αποκτήσεις παιδιά. Πάντως, ο πέμπτος οίκος σου, στον οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη έχει να σου προσφέρει πολλά ακριβώς λόγω της θέσης της σε αυτό το σημείο, και λόγω της όψης που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου.

Υ.Γ. Είχαμε δεν είχαμε, θα πούμε και για τα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να ολοκληρώσεις τώρα ένα εγχείρημα και έχε στο μυαλό σου ότι μέσα στον Απρίλιο μπορεί να έχεις ευκαιρίες και για κάτι νέο και ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Οι οικογενειακές σχέσεις θέλουν την προσοχή σου, το σπίτι, ως χώρος, μπορεί να χρειαστεί αλλαγές ή και να σκέφτεσαι να μετακομίσεις, ενώ και συναισθηματικά μπορεί να είσαι σε μια φάση αλλαγών, δηλαδή να νιώθεις ότι χρειάζεσαι περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια και να αποφασίσεις να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Άρης όπου πάει, αν χρησιμοποιήσεις σωστά την ενέργειά του, μπορεί να φτιάξει πράγματα και να βάλει τη σπίθα για το “νέο”. Αν δεν τη χρησιμοποιήσεις σωστά μπορεί να σαρώσει. Και από τις 31 θα βρίσκεται στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας.

Υ.Γ. Η έκλειψη στον Ζυγό αφορά ταξίδια, σπουδές και νομικά θέματα και ίσως τις μέρες γύρω στις 4 να νιώθεις ότι σε περιτριγυρίζει μια γκρίνια, εκφράσου για να εκτονωθεί κι αυτή και να τελειώνουμε ή κάνε κάτι για να αλλάξεις την κατάσταση που δεν σου αρέσει.

Ιχθύες

Η νέα θέση του Άρη στον Ζυγό θέλει μια σχετική προσοχή: Ο Ζυγός, ως τρίτος οίκος σου, συμβολίζει για εσένα την επικοινωνία, και ο Άρης, ως παρορμητικός και αρκετά μαχητικός πλανήτης, μπορεί να σε φέρει ορισμένες φορές στη θέση να πεις πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί καλά ή να βιαστείς να εκφράσεις κάτι που δεν έχεις επεξεργαστεί. Από την άλλη έχει και μια θετική πλευρά γιατί σε ξεμπλοκάρει κοινωνικά, σε ανοίγει στους ανθρώπους και φέρνει την επιθυμία να τους εξερευνήσεις, να γνωρίσεις νέα άτομα και να αναπτύξεις και τις δημόσιες σχέσεις σου, μια επικοινωνία δηλαδή που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν τη λες και ιδιαίτερα μοναχική την περίοδο που έρχεται. Μόνο τις μέρες γύρω από την έκλειψη (4/4) μην ξοδεύεις χωρίς να σκέφτεσαι, μην μπεις σε φάση οικονομικών διαπραγματεύσεων και κατά προτίμηση μην υπογράψεις κάτι που δεν έχεις μελετήσει καλά.

 

 

Πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MORE STUFF

More in MORE STUFF

To πρώτο διαδικτυακό YouthSpeak Forum είναι εδώ!

To πρώτο διαδικτυακό YouthSpeak Forum είναι εδώ!

Asteropi ChainaSeptember 15, 2020
Το Χρυσό Λιοντάρι του φετινού Φεστιβάλ Βενετίας είναι η Ταινία Έναρξης των 26ων Νυχτών Πρεμιέρας

Το Χρυσό Λιοντάρι του φετινού Φεστιβάλ Βενετίας είναι η Ταινία Έναρξης των 26ων Νυχτών Πρεμιέρας

Asteropi ChainaSeptember 15, 2020
Το TEDx MaviliSquare επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Το TEDx MaviliSquare επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Asteropi ChainaSeptember 3, 2020
digital Race for the Cure® 2020: Το μεγαλύτερο digital event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη έρχεται στις 25-26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020!

digital Race for the Cure® 2020: Το μεγαλύτερο digital event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη έρχεται στις 25-26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020!

Asteropi ChainaSeptember 3, 2020
Celia Kritharioti: Rita Ora και Pixie Lott αποθεώνονται φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του Οίκου

Celia Kritharioti: Rita Ora και Pixie Lott αποθεώνονται φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του Οίκου

Asteropi ChainaSeptember 3, 2020
Το TEDxMoraitisSchool επιστρέφει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Το TEDxMoraitisSchool επιστρέφει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Asteropi ChainaSeptember 3, 2020
Διαδικτυακή συζήτηση: «Γυρίζω σελίδα: Νέες εκπαιδευτικές επιλογές»

Διαδικτυακή συζήτηση: «Γυρίζω σελίδα: Νέες εκπαιδευτικές επιλογές»

Asteropi ChainaSeptember 3, 2020
Reworks connekt 2020: To REWORKS επιστρέφει ψηφιακά!

Reworks connekt 2020: To REWORKS επιστρέφει ψηφιακά!

Asteropi ChainaAugust 31, 2020
26ες Νύχτες Πρεμιέρας: Ανακοίνωση τίτλων του Διαγωνιστικού ελληνικών ταινιών μικρού μήκους

26ες Νύχτες Πρεμιέρας: Ανακοίνωση τίτλων του Διαγωνιστικού ελληνικών ταινιών μικρού μήκους

Asteropi ChainaAugust 31, 2020