Τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα!

Τοξότης

Μερικές φορές μοιάζει σαν να πλησιάζεις σε απόσταση αναπνοής από τον πραγματικό έρωτα, και πάνω σε αυτή τη στιγμή ή λίγο μετά, κάνεις την απόλυτη κίνησης για να τον γειώσεις. Και μετά ξανά, δεν μπορείς να το αποφύγεις και πάλι τα ίδια. Όχι πως συμβαίνει πάντα αυτό. Αλλά είναι κάποιες στιγμές ή περιπτώσεις που καταβάλλεις προσπάθειες να ελέγξεις την κατάσταση. Όμως η προσπάθεια καταστολής τους πάθους σου είναι μια βιαιότητα και είναι μάλλον δύσκολη περίπτωση και για εσένα. Άσε τη νέα σελήνη στον πιο ερωτικό σου οίκο να μιλήσει και εσύ καλύτερα μη μιλάς καθόλου. Ταυτόχρονα μπαίνεις σε μια άκρως δημιουργική φάση: δημιουργική προσέγγιση έχεις απέναντι σε όλα, ακόμη και στο επάγγελμά σου, ακόμη και αν το θεωρείς απόλυτα βαρετό.

Αιγόκερως

Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιό σου ξεκινάει από τις 17, θα διαρκέσει περίπου πέντε μήνες και έχει πολλά θετικά. Πρώτα από όλα ο Πλούτωνας είναι ένας δυνατός, άγριος μερικές φορές πλανήτης που φέρνει εσωτερικές εντάσεις κατά καιρούς και δραματικές αλλαγές. Ως ανάδρομος και πιο “αδύναμος” οι εντάσεις και οι θύελλες μειώνονται. Έπειτα η ανάδρομη κίνηση του συγκεκριμένου πλανήτη σημαίνει “στροφή προς τα μέσα”. Και είναι όντως πολύ θετικό αυτό, γιατί τις απαντήσεις μέσα σου θα τις αναζητήσεις. Και θα τις βρεις.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη στον τρίτο οίκο σου φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και κατά πάσα πιθανότητα και κάποιες συμφωνίες. Πάντως, είναι ευχάριστο όταν συνειδητοποιείς ότι με την ουσιαστική επικοινωνία μπορείς να κάνεις θαύματα, γιατί αυτές τις μέρες όντως μπορείς. Και οι σχέσεις με κάποια συγγενικά πρόσωπα φαίνεται ότι μπορεί να βελτιωθούν ή να σου προσφέρουν “νέους ορίζοντες” στη σκέψη ή σε συναισθηματικό επίπεδο. Και τώρα που λέμε για συναισθηματικά θέματα, ο ανάδρομος Πλούτωνας από τις 17 θα σε βάλει σε μια διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος: όχι, αυτή τη φορά δεν θα είναι δυσάρεστο και θα είναι σίγουρα λυτρωτικό.

Ιχθύες

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις υλικές σου κτήσεις και τα οικονομικά σου, λόγω της νέας σελήνης στις 18 στον Κριό. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο (τουλάχιστον) θα έχεις ή θα μπορείς να δημιουργήσεις ο ίδιος ευκαιρίες για να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, να διαπραγματευτείς αμοιβές, μισθούς ή να κάνεις κάποιες επικερδείς οικονομικές συμφωνίες. Ίσως χρειάζεται να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής – κοινωνικής ζωής, γιατί φαίνεται ότι θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά κάποιες φορές, με θαυμαστά αποτελέσματα μεν, αλλά με το ρίσκο να ξεχάσεις ότι για να συνεχιστεί η απόδοση, είναι απαραίτητο να τροφοδοτείσαι και με ενέργεια.

 

 

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *