Τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα!

Λέων

Ας υποθέσουμε ότι αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα και ότι έχεις επιχειρήσει πολλές φορές να το λύσεις, με τον ίδιο τρόπο και η εμπειρία σου σου έδειξε ότι δεν λύνεται. Το πιο λογικό θα ήταν φυσικά να αλλάξεις τρόπο αντιμετώπισης. Και επειδή ενδέχεται οι αλλαγές να σου φαίνονται κάτι δύσκολο, όταν μιλάμε για αυτές δεν εννοούμε να αλλάξεις ολοκληρωτικά προσωπικότητα, να γίνεις κάποιος άλλος, όχι. Μια θέαση των πραγμάτων από μια άλλη οπτική, μια διαφορετική κίνηση, μια αύξηση ή μείωση των ήδη υπαρχουσών συμπεριφορών σου μπορεί να είναι υπέρ αρκετά. Και ίσως μια διαφορετική επιλογή – επιτέλους. Για παράδειγμα, μπορεί οι επιλογές συντρόφων να είναι πάντα πάνω κάτω ίδιες και να μην είναι τελικά αυτό που θέλεις. Αν αυτό το μοτίβο αλλάξει, μπορεί να αλλάξει και όλη σου η ζωή.

Παρθένος

Το σημαντικότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι στην ουσία δεν υφίσταται μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων, όπως και η σύγκριση είναι άτοπη μεταξύ δύο διαφορετικών ανθρώπων ή πραγμάτων. Ο μόνος που μπορείς πραγματικά να ανταγωνιστείς είναι ο εαυτός σου, αυτόν μπορείς να ξεπεράσεις ή αυτόν μπορείς απλώς να φτάσεις, αν θεωρείς ότι στο παρελθόν η απόδοσή σου σε έναν τομέα, π.χ. τον επαγγελματικό, ήταν καλύτερη. Σε άλλα νέα, η ερωτική σου ζωή αποκτάει ενδιαφέρον ή συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον, γιατί τον τελευταίο καιρό κάτι κινείται σε αυτόν τον τομέα. Με τη νέα σελήνη στις 18, μάλιστα, εκτός από τα συναισθηματικά, ευνοούνται και τα οικονομικά, ειδικά οι οικονομικές συμφωνίες.

Ζυγός

Η νέα σελήνη στις 18 αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Και ως φαινόμενο συμβολίζει μια νέα σελίδα στη ζωή σου, ένα ή περισσότερα νέα ξεκινήματα που πάντα αφορούν τους προαναφερθέντες τομείς. Αν αυτή την περίοδο θέλεις να κάνεις κάποιες επιδιορθωτικές κινήσεις στις σχέσεις σου, δηλαδή να λύσεις παρεξηγήσεις ή απλώς να έρθεις πιο κοντά με ορισμένους ανθρώπους, αυτό είναι εύκολο ή τουλάχιστον ευκολότερο από ό, τι ήταν μέχρι τώρα. Σημαντικό επίσης ότι μπορείς να συντροφευθείς, αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς.

Σκορπιός

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου ξεκινάει στις 17 και δεν σημαίνει παρά περισσότερη ενδοσκόπηση, σκέψη και έρευνα των εσωτερικών σου ζητημάτων και αισθημάτων. Θα έλεγε κανείς ότι είναι μια ιδανική περίοδος για να κάνεις ψυχοθεραπεία, αν αυτό είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις. Πάντως, το κοίταγμα προς τα μέσα αποσκοπεί στην αναγέννησή σου, η οποία θα έρθει κι αυτή, στην ώρα της, μέχρι να έρθει, όμως, εργάσου για αυτήν από μόνος σου. Η νέα σελήνη στις 18 μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα για την υγεία και την εργασία. Μπορεί να σημαίνει ότι αποκτάς νέους πελάτες ή ότι γίνεται το ξεκίνημα ενός νέου επαγγελματικού εγχειρήματος.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότη, Αιγόκερω, Υδροχόο και Ιχθύες στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *