Τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα!

Κριός

Συχνά νιώθουμε ότι ένα κύκλος κλείνει και ότι είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Και αυτό ακριβώς, τα νέα ξεκινήματα, θα έλεγε κανείς ότι είναι η καλύτερή σου, αφού έτσι κι αλλιώς, αυτό συμβολίζεις, την αρχή, την ώθηση, την πρώτη κίνηση. Η νέα σελήνη, που επίσης συμβολίζει νέα ξεκινήματα, στις 18 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, κάτι νέο λοιπόν πρόκειται να σχεδιάσεις, να δημιουργήσεις, να αγαπήσεις. Προτείνεται να αφήσεις τους φόβους σου πίσω, γιατί δεν σε αφήνουν να έχεις τον ρυθμό που θέλεις, είναι σαν να κάνεις δηλαδή μερικά βήματα μπροστά και μερικά πίσω. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φανταστείς αυτό που σε φοβίζει και τον εαυτό σου να το αντιμετωπίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέχρι να το απομυθοποιήσεις.

Υ.Γ. Επαγγελματικές αναζητήσεις ή / και αναζήτηση μιας επαγγελματικής ταυτότητας που να σου δίνει νόημα.

Ταύρος

Ίσως αυτή την περίοδο να νιώθεις μια τάση προς εσωστρέφεια, η οποία να μην σε χαλάει και καθόλου. Οι πολλές “κινήσεις και ομιλίες” μάλλον δεν είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς, αντίθετα, μπορεί να χρειάζεσαι ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και με κάποια κοντινά πρόσωπα, προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Όμως κάτι γίνεται και ψυχολογικά ανανεώνεσαι και αυτό ίσως προκύπτει από το ότι βλέπεις συμβάντα και καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο από ό, τι συνήθως. Αν πιστέψεις στο ότι μια κατάσταση αλλάζει επειδή εσύ τη βλέπεις διαφορετικά, για παράδειγμα επειδή εστιάζεις σε πτυχές της για τις οποίες μέχρι τώρα ήσουν αδιάφορος, τότε το κέρδος είναι παραπάνω από βέβαιο.

Δίδυμοι

Είναι χρήσιμη μερικές φορές ακόμη και για εσένα η εσωστρέφεια, αλλά σίγουρα όχι για πολύ. Και αφού έκανες τις επεξεργασίες σου και ταυτόχρονα μια μεγάλη συνειδητοποίηση, τώρα φαίνεται ότι έχεις τη διάθεση όλα αυτά να τα μοιραστείς με τους άλλους και να ανοιχτείς περισσότερο στον κόσμο – τέρμα δηλαδή το κλείσιμο, ώρα για έξω. Παρεμπιπτόντως, οι νοητικές ασκήσεις μπορούν να αποδειχτούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο. Στην περίπτωσή σου με δύο τρόπους: 1. Αν φοβάσαι κάτι, μπορείς να φανταστείς ότι συμβαίνει και ότι το αντιμετωπίζεις με τεράστια επιτυχία και ότι δέχεσαι συγχαρητήρια από τα πλήθη. 2. Αν σου λείπει ή σου έλειψε κάτι, μπορείς να φανταστείς ότι το έχεις και να συνειδητοποιήσεις τα κενά που θα κάλυπτε. Επειδή, λοιπόν, η φαντασία σου είναι στα πιο δημιουργικά της, τουλάχιστον χρησιμοποίησέ την προς όφελός σου.

Υ.Γ. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σημαίνει απίστευτη γκλαμουριά. Γιατί την αξίζεις.

Καρκίνος

Η σημαντική νέα σελήνη στις 18 ανοίγει πόρτες στα επαγγελματικά, δείχνει ότι μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα και ότι μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σου. Ο δέκατος οίκος σου συμβολίζει και το κύρος, που έχεις ή αποκτάς και που διευκολύνει κατά πολύ την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Θα σε απασχολήσουν πολύ και οι συνεργασίες και οι σχέσεις κάθε είδους και αυτό για αρκετό καιρό με τον ανάδρομο Πλούτωνα (για πέντε μήνες για την ακρίβεια). Τώρα όμως θα ξεκαθαρίσεις απόλυτα τι θέλεις από τον καθένα τι μπορείς κι εσύ να δώσεις και πώς μπορεί να προχωρήσει η κάθε σχέση ξεχωριστά. Το βέβαιο πάντως είναι ότι μόνος σου είναι πιο δύσκολα από ό, τι «με παρέα». Σίγουρα το μυστικό βρίσκεται στη συμπόρευση με τους άλλους.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Λέων, Παρθένο, Ζυγό και Σκορπιό στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *