Τι έγινε στο Mad Fanatics by What’s Up – U2 Tribute

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Fuzz live music club, το δεύτερο Mad Fanatics by What’s Up, μία συναυλία-αφιέρωμα στους U2, με πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί για να ακούσει τις επιτυχίες της πιο μεγάλης μπάντας στον πλανήτη, διασκευασμένες από αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες!

Η συναυλία ξεκίνησε με την παρουσιάστρια της βραδιάς, Μαίρη Συνατσάκη, να καλωσορίζει τον κόσμο και να δίνει ‘πάσα’ σε ένα αξέχαστο tribute στους U2, πλαισιωμένη από εντυπωσιακά γραφικά και short videos με τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στην ιστορία των U2 από το 1980 μέχρι σήμερα.

Τα live acts ξεκίνησαν οι The Fade με τα ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For‘, ‘One‘ και ‘Magnificent‘ ενώ ακολούθησαν οι Pale Faces με δυνατές rock διασκευές στα ‘The Saints Are Coming‘, ‘Vertigo‘ και ‘With Or Without You‘.

Στη συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν oι ανερχόμενοι Lexicon Project που τραγούδησαν ‘Hold Me, Kiss Me, Thrill Me‘, ‘Please‘ και ‘Staring At The Sun‘ ενώ αμέσως μετά οι No Profile ξεσήκωσαν το κοινό τραγουδώντας ‘Beautiful Day‘, ‘Desire‘ και ‘Mysterious Ways‘.

Τη σκυτάλη πήρε ο Στάθης Δρογώσης με τα ‘The Fly‘, ‘Until The End Of The World‘ και ‘Gloria‘ ενώ ο Μύρωνας Στρατής ερμήνευσε με το δικό του τρόπο τα ‘Elevation‘, ‘Sunday Bloody Sunday‘ και ‘Where The Streets Have No Name‘.

Η βραδιά έκλεισαν οι Onirama με μία αξέχαστη ερμηνεία του αξεπέραστου ‘New Year’s Day‘ έχοντας για συνοδεία βιολί και… ντέφι!

Ραντεβού στο επόμενο Mad Fanatics by What’s Up!

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο www.mad.tv για περισσότερες φωτογραφίες και videos από την βραδιά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *