Τι απαντάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πλάκα του Σεφερλή με την…περιφορά της φωτογραφίας του;

Πολύς κόσμος έχει αναρωτηθεί τι πραγματικά σκέφτεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κίνηση του Μάρκου Σεφερλή να…μιλάει συχνά πυκνά στην φωτογραφία που έχει κρεμασμένη στο πλατώ. Ο Γρηγόρης  σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την καινούργια πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, το «Mega με Μία», τον οικοδεσπότη του Μάρκο Σεφερλή και την πλάκα που εκείνος του έκανε, όταν βγήκε από το λεωφορείο που είχε πάει για να παραλάβει το κοινό στο Σταθμό της Εθνικής Άμυνας, κρατώντας την φωτογραφία του.

«Ναι, παρακολούθησα τον Μάρκο κι έχει μια εναλλακτική πρόταση που μου άρεσε. Από την άλλη, ο Γιώργος και η Φαίη είναι παγιωμένη συνήθεια και εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουν. Προσωπικά πιστεύω ότι η μάχη της τηλεθέασης δεν έχει κριθεί ακόμη, γιατί το καινούργιο είναι φυσικό να το δει πολύς κόσμος. Μένει να δούμε εάν τελικά θα το επιλέξει κιόλας», δήλωσε στο 7 Μέρες TV.

Τον ενόχλησε άραγε η πλάκα που έκανε με την κορνίζα και τη φωτογραφία του; «Όχι, καθόλου. Μου αρέσει που ο Μάρκος κάνει πλάκα, μου αρέσει που δεν έχουμε μπει στη στενή λογική ότι επειδή είμαστε σε διαφορετικά κανάλια δεν μπορούμε να μιλάμε ο ένας για τον άλλο. Είναι ευρηματικό και δείχνει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ή μισαλλοδοξία».

Του λείπει το πρωινό; «Προς το παρόν δίνω όλη μου την ενέργεια στα “Καρντάσιανς” και το βραδινό. Του χρόνου μπορεί να απαντήσω κάτι άλλο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *