Τι απαντάει η Πέγκυ Ζήνα για την συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη

Διαφόρων ειδών αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση της συνεργασίας της Πέγκυς Ζήνα με τον Νότη Σφακιανάκη, μιας και πριν μερικούς μήνες δεν ήταν διατεθειμένη να συνεργαστεί μαζί του. Η ίδια, μιλώντας σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να πει το ναι και αποκάλυψε τους λόγους που δεν θέλει να καθίσει στην κριτική επιτροπή ενός talent show.

«Τον χειμώνα θα είμαι με τον Νότη Σφακιανάκη. Πέρυσι ήμουν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που είχε πει ότι την δεδομένη στιγμή, με τον τρόπο που ήθελε να συνεργαστεί πέρυσι και πρόπερσι ο Νότης, πιθανόν δεν θα το έκανα. Πέρυσι ήταν υποθετική η ερώτηση, φέτος είναι πραγματική. Κάθε χρόνο, ο κάθε άνθρωπος αισθάνεται την ανάγκη να κάνει διαφορετικά πράγματα στην Τέχνη, γιατί αλλιώς όλοι οι καλλιτέχνες θα ήμασταν πολύ βαρετοί», δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day».

Και κατόπιν αναφέρθηκε στα talent show και στους λόγους που είναι αρνητική στο να γίνει μέλος μιας κριτικής επιτροπής: «Είμαι λίγο κρατημένη να υπάρξω σε κριτική επιτροπή, γιατί για να είσαι σωστός στην κριτική σου πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να είσαι λίγο σκληρός. Επειδή είμαι από φύση μου ενοχικός άνθρωπος, δεν μπορώ να το κάνω εύκολα».

Τέλος είπε την άποψή της για το «The Music School» και θα άφηνε την κόρη της να συμμετάσχει: «Αν το παιδάκι μου ήθελε να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο, δεν θα του χαλούσα το χατίρι. Είναι πολύ ελαφρύ παιχνίδι και όλοι οι κριτές είναι πολύ γλυκείς με τα παιδιά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *