Τι αλλάζει στο πρόγραμμα του Epsilon TV την επόμενη σεζόν;

αλλάζει στο πρόγραμμα του Epsilon TV την επόμενη σεζόν

Ήδη το κανάλι έχει πάρει τα δικαιώματα για το «X-Factor», τo «Project Runway» που είναι ένα reality μόδας, το τηλεπαιχνίδι «Who’ s asking» που θα παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη (δες εδώ) και δυο ακόμα show τα οποία δεν έχουν επίσημα ανακοινωθεί.

Από την νέα τηλεοπτική σεζόν  οι εκπομπές «Ξυπνάμε Μαζί», «Φτιάξε καφέ να στα πω», «Εμείς», «Τατιάνα Live», «Live News», «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», «Αποκαλυπτικά» και «Annita Gr», δεν θα υπάρχουν ως τίτλοι, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τους πρωτοκλασάτους παρουσιαστές του Epsilon να αφήνουν μια για πάντα τα καμαρίνια τους και να αναζητούν νέα τηλεοπτική στέγη.

Οι μόνες παρουσιάστριες με τις οποίες το Epsilon έχει ανανεώσει τα συμβόλαιά τους είναι η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Μαυραγάνη.

αλλάζει στο πρόγραμμα του Epsilon TV την επόμενη σεζόν

Αυτό, όμως, και πάλι δεν σημαίνει πως θα παρουσιάζουν τις ίδιες εκπομπές όπως λέγεται για την Κατερίνα Καινούργιου, που ο σταθμός επιθυμεί να την αξιοποιήσει και σε άλλες ζώνες, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρωινό σόου που θα ξεκινάει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 1 το μεσημέρι.

Παρόλο τις αποχωρήσεις θα έρθει και μία βαρβάτη μεταγραφή στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Δες στην επόμενη σελίδα ποιος θα πάει στο Epsilon Tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *