Θρίλερ στο Hollywood: Γνωστή ηθοποιός αγνοείται για έξι ημέρες

Τα μεγαλύτερα lifestyle sites στην Αμερική, ασχολούνται με την είδηση της συγκεκριμένης ηθοποιού, η οικογένεια της οποίας την αναζητά εδώ και 6 ημέρες.  Τις Αρχές για την εξαφάνισή της ειδοποίησε εχθές ο πατέρας της, μια και τελευταία φορά που την είδε ήταν την Κυριακή στο διαμέρισμά της, στο Seattle. Πρόκειται για την Misty Upham – γνωστή από το Django Unchained του Tarantino, ενώ τελευταία της εμφάνιση ήταν στην ταινία Αύγουστος, όπου υποδυόταν τον ρόλο της οικονόμου, στο πλευρό των Meryl Streep και Julia Roberts- η οποία αγνοείται εδώ και έξι ημέρες.

misty

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως έλαβαν μία κλήση από το διαμέρισμά της για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας –παράλληλα ανέφερε πως στο παρελθόν είχαν τηλεφωνήσει άλλες τέσσερις φορές από το ίδιο διαμέρισμα για απόπειρα αυτοκτονίας. Όταν όμως έφτασαν εκεί, δεν βρήκαν τίποτα και ύστερα από έρευνα κατέληξαν πως η ίδια είχε πάρει λίγα πράγματα και είχε φύγει.

Αν και εκείνοι υποστηρίζουν πως έφυγε με την θέλησή της, μια και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στοιχεία για εξαφάνιση, οι γονείς της επιμένουν πως κάτι συμβαίνει, λόγω της ασταθής ψυχικής της υγείας και των φαρμάκων που έπαιρνε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *